اين مدرس علوم ارتباطات افزود: آيا صرف اينکه سريالها فقط مردم را سرگرم کنند کفايت ميکند، فرهنگ ملي و اسلامي اين اجازه را نميدهد که رسانه ملي اين چنين وقت مخاطبان را پر کند.
اين مدرس دانشگاه با اشاره به بدآموزيهايي که در سريالهاي عامه پسند وجود دارد، اضافه کرد: مناسبتر است که کارگرداناني که حرفي براي گفتن دارند با استفاده از عوامل فني پيامهاي خوب را در قالبهاي مناسب ارائه دهند. در برخي سريالهاي اينچنيني از لحاظ محتوايي حرفي براي گفتن وجود دارد اما چون سازندگان از لحاظ فني و حرفهاي وارد نيستند اين نکات را نيز در قالب بدي ارائه ميدهند.
اين کارشناس رسانه ادامهداد: مضامين بيشتر سريالهاي عامه پسند صدا و سيما يکسان است در صورتي که رسانه ملي ميتواند مضامين متفاوت و مناسبي را در سريالهاي خود جاي دهد.
«سميعي» اضافه کرد: اگر بدبين به اين سريالها نگاه کنيم سطح کيفي آنها نسبت به گذشته افت کرده و در صورتي که با اغماض به سريالها بنگريم بايد بگوييم که مانند همان توليدات ضعيف گذشته است.
اين استاد دانشگاه تصريح کرد: مردم ما اعتماد کاملي به رسانه ملي دارند لذا اين رسانه بايد در پاسخ به اين اعتماد عمومي بهترينها و بالاترينها را به مردم ارائه دهد نه اينکه چون هيچ سؤال کنندهاي وجود ندارد سريالهاي دمدستي بسازد و به افکار عمومي بياحترامي کند.
«سميعي» ابراز اميدواري کرد که شوراي نظارت بر صدا و سيما به اين موضوع مهم توجه کند.
/118
انتهای پیام/