مديرعامل کانون بيماران هموفيلي در گفت‌و‌گو با ميراث‌آريا (chtn)، با بيان اين مطلب گفت: نخستين مسئله‌اي که در ارتباط با اين بيماران بايد به آن توجه کرد بحث پيشگيري است يعني نهاد‌هاي مسئول از جمله سازمان‌هاي بيمه‌گر بايد تلاش کنند تا بيمار خاص متولد نشود.
«احمد قويدل» با ارائه پيشنهادي در زمينه پيشگيري تصريح‌کرد: يکي از اقداماتي که سازمان‌هاي بيمه‌گر مي‌توانند انجام دهند دادن دفترچه بيمه رايگان به زنان و دختران جامعه هموفيلي است که باعث مي‌شود تا اين افراد در آينده با مشکلات زيادي روبه‌رو نشوند.
سازمان‌هاي بيمه‌گر بايد شرط بگذارند در صورتي به بيمار خدمات مي‌دهند که خانواده‌اش تحت پوشش بيمه و آزمايش‌هاي حوزه پيشگيري قرار بگيرد. اگر ما در اين حوزه موفق باشيم، منابع کشور را به درستي خرج مي‌کنيم.
مديرعامل کانون بيماران هموفيلي افزود: حال که سازمان‌هاي بيمه‌گر وظيفه خود را در بحث پيشگيري درست انجام نمي‌دهند پس حداقل بايد در مراحل بعد به کمک بيمار و خانواده‌اش بيايند. بنا به فرمايش مقام معظم رهبري خانواده يک بيمار نبايد رنجي بجز بيمارداري داشته باشد.
«قويدل» اضافه‌کرد: متاسفانه هيچ سازمان بيمه‌گري در ايران حرفه‌اي عمل نمي‌کند و به اين نکات توجه نمي‌کنند که يک بيمار چقدر دارو مصرف مي‌کند، چرا مصرف مي‌کند يا چرا حجم دارويش زياد است در واقع اين سازمان‌ها بودجه‌هايشان را براساس برآورد‌ها از دولت مي‌گيرند، اين در حالي است که در کشورهاي پيشرفته بيمار تحت نظر است و بدون پيگيري‌هاي دقيق به بيمار دارو داده نمي‌شود و منابع به هدر نمي‌روند.
/118

انتهای پیام/

کد خبر 1390041332