«رضا ذاکري» با اشاره به پيامدهاي اين اعتياد نوين اضافه کرد: مشغوليت زياد جوانان و نوجوانان با اين تکنولوژي به وسواسهاي فکري، اضطراب و ساير اختلالات روحي و رواني منجر ميشود. البته به دليل جديد بودن اين نوع از اعتياد در حال حاضر مطالعات اندکي بر روي آن صورت گرفته است و به احتمال فراوان در آيندهاي نزديک عوارض مخرب ديگري نيز براي اين بيماري کشف خواهد شد.
اين روانشناس همچنين با ارائه تستي روانشناسي براي شناسايي معتاد بودن يا نبودن يک فرد به پيام کوتاه تصريح کرد: چنانچه فرد از ارسال نشدن پيام کوتاه احساس نامطلوب و بدي پيدا کند يا اينکه هر روز در پي جديدتر کردن تجهيزات و افزايش زمان استفاده از پيام کوتاه باشد به نوعي به اين کار معتاد شده و بايد بيشتر مراقب سلامت روح و روان خود باشد.
«ذاکري» علت به وجود آمدن اين نوع از اعتياد در بين نسلهاي جديد را عدم علاقهمندي به ارتباطات کلامي دانست و افزود: طبق نظر کارشناسان بسياري افراد به ويژه جوانان به دليل مشکلات عاطفي و شخصيتي مايل به برقراري ارتباط رو در رو و کلامي با ديگران نيستند و چنانچه بيش از حد سرگرم نامهنگاري و چککردن پيام کوتاه خود شوند اين مشکلات عاطفي در آنها تشديد ميشود. در واقع چنانچه افراد در جمعهاي دوستانه و صميمانه شرکت کنند و ارتباطات کلامي راحتي داشته باشند به ندرت دچار اعتياد به پيام کوتاه و ايميل ميشوند.
/118
انتهای پیام/