يک متخصص تغذيه در گفت‌و‌گو با ميراث‌آريا (chtn)، با بيان اين مطلب گفت: افرادي که ۲ وعده گوشت قرمز در روز مصرف مي‌کنند در مقايسه با کساني که نصف يک واحد گوشت قرمز مصرف مي‌کنند، ۳۰ درصد بيشتر احتمال ابتلا به بيماري قلبي و سرطان روده را دارند.

«مسعود کيمياگر» با اشاره به زياده‌روي ايرانيان در مصرف گوشت قرمز گفت: گوشت‌هاي قرمز و فرآوري شده که در ميان بسياري ايراني‌ها مصرف بالايي دارد، داراي چربي جامد بوده و مصرف زياد اين چربي روي ميزان کلسترولي که بدن توليد مي‌کند، اثر مي‌گذارد که ارتباط آن با افزايش خطر ابتلا به سرطان روده و بيماري‌ها قلبي و عروقي مشخص شده است.

اين پزشک با اشاره به لزوم تنظيم رژيم غذايي فرد از دوران کودکي خاطر نشان کرد: کودکان از سن پنج سالگي بايد به رژيم غذايي سالم عادت کنند و از مصرف بيش از حد گوشت قرمز و به خصوص گوشت‌هاي فرآوري شده پرهيز کنند و اصولا به طور کلي در تغذيه قاعده کلي بر اين است که استفاده بي‌رويه از هر چيزي نه تنها مفيد نيست؛ بلکه براي سلامتي زيان آور نيز است که گوشت قرمز نيز از جمله آن‌ها است.

به گفته «کيمياگر»،گوشت مرغ فرآوري نشده، ماهي و پنير کم‌چربي نيز مي‌توانند جايگزين‌هاي خوبي براي گوشت قرمز باشند.
/118

انتهای پیام/

کد خبر 1390042116