کشف ويرانه‌هاي کليساي باستاني قرون وسطي

به گزارش ميراث آريا (chtn)، اين اکتشاف که در حومه شهر صوفيه رخ داده است، دو کليساي کوچک متعلق به قرن‌هاي چهاردهم و شانزدهم ميلادي را در بر مي‌گيرد که در فاصله 70 متري از يکديگر قرار گرفته اند.

باستان‌شناسان اعلام کردند: کليساي شمالي در 30 متري مسجد «بانيا باشي» قرار دارد. کليسايي که در قرن 14 ميلادي و در دوره امپراتوري دوم بلغارها ساخته و تا اواسط قرن 16 به عنوان يک معبد مورد استفاده قرار مي‌گرفته است.

به گفته کارشناسان اگرچه اين کليسا تنها دو مرتبه مرمت شده است اما کليساي دوم که قدمتي کمتر از نخستين دارد، شش مرتبه مرمت شده و طبق اسناد تاريخي تا اواخر قرن نوزدهم پابرجا بوده و پس از آن به دليل طرح‌هاي توسعه شهري صوفيه تخريب شده است.

«ماريو ايوانوف»، مسوول تيم باستان‌شناسي اين منطقه گفت: آثار مختلفي در اين کليساها به وجود آمده که متعلق به قرن اول تا پايان 19 ميلادي است که بيشترين آن‌ها به قرن‌هاي چهارم تا ششم و شانزدهم تا نوزدهم تعلق دارد.

شهر صوفيه در زمان تراقي‌ها، يوناني‌ها و رومي‌ها، «صرديکا» نام داشته و يکي از شهرهاي مورد علاقه «کنستانتين کبير» امپراتور روم بوده است. اين شهر در سال 805 به تصروف بلغارها درآمده و «سردتز» نام نهاده شد. عثماني‌هاي ترکيه، امپراتوري ديگري بودند که اين شهر را در سال 1385 ميلادي فتح کردند.
109

انتهای پیام/

کد خبر 139004228