او با اشاره به اين که 51 درصد هتلهاي کشور در استان خراسان رضوي فعال هستند، اظهار داشت: 122 هتل، 500 واحد هتل آپارتمان و يک هزار و 300 واحد مهمانپذير در اين استان مشغول خدماترساني به مسافران و زائران بارگاه ملکوتي امام رضا (ع) هستند.
مديرکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري خراسان رضوي ادامه داد: بازديد آتش نشاني از هتلها و ساير مراکز اقامتي يکي از مهمترين مراحل صدور مجوز و پروانه آغاز به فعاليت است.
«رجايي» تأکيد کرد: متأسفانه در بافت مرکزي شهر مشهد يک سري واحدهاي اقامتي فرسوده و قديمي وجود دارند که بدون دريافت مجوز در فصلهاي پيک سفر اقدام به پذيرش مسافران و گردشگران ميکنند.
اين مقام مسوول افزود: همچنين در نوروز و تابستان همشهريان مشهدي اقدام به اجاره خانههاي خود به مسافران ميکنند که در اين بخش نيز به دليل رعايت نشدن اصول ايمني با مشکلاتي روبرو هستيم.
او با بيان اينکه تا به حال با همکاري فرمانداري و نيروي انتظامي مشهد برخوردهاي جدي با متخلفان در اين بخش شده است، گفت: در ايامي چون تابستان در طول هفته با چندين مورد پلمپ واحدهاي متخلف روبرو هستيم.
مديرکل ميراثفرهنگي اين استان اضافه کرد: از حدود سه سال پيش شرکت تابران به منظور شناسايي واحدهاي اقامتي متخلف فعاليت خود را در سطح استان خراسان رضوي آغاز کرده است.
«رجايي» در ادامه اظهار داشت: با پيگيريهاي اين شرکت به واحدهايي که از شرايط حداقلي برخوردار باشند در ايام پيک سفر مجوز اوليه داده ميشود و به طور مستقيم بر عملکردشان نظارت ميشود.
او تأکيد کرد: اين در حالي است که در کنار تمامي بخشهايي که بر عملکرد واحدهاي اقامتي نظارت ميکند، شهرداري هريک از شهرستانهاي استان نيز برخوردهاي لازم را با متخلفان خواهند داشت.
111/
انتهای پیام/