گروه نمايش آئيني و موسيقي سنتي توسط ادارهکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان گيلان به اين نمايشگاه اعزام شدند و به ارائه برنامه براي شرکتکنندگان در اين نمايشگاه خواهند پرداخت.
خاطرنشان ميشود، گلهاي زيباي صورتيرنگ در ميان برگهاي سبز قلبي شکل در تالاب انزلي از خرداد تا مردادماه ميرويد و بازديدکنندگان بسياري را به خود جلب ميکند ولي گاه زيبايي کمنظير اين گل بلاي جانش ميشود و دستهاي ويرانگر برخي آدميان آن را براي دقايقي بهرهمندي از زندگي ساقط ميکند.
اهالي، دانه اين گياه را که شباهت اندکي به باقلا دارد، سل باقلا يا باقلاي استخري مينامند. لاله تالابي با نام علمي nelubium capsicum به صورت پراکنده در اجتماعات کوچکي از يک سو منتهي به نيزار و از سمت ديگر آب باز و يا جوامع گياهي شناور، در بخشهايي از تالاب انزلي ديده ميشود.
اين گياه انتشار محدودي در سطح جهاني و به ويژه در تالاب بينالمللي انزلي دارد و واجد ارزشهاي زيباشناسي و فلورستيکي است. هم اينک اين گياه زيبا در منطقه حدفاصل پناهگاه حياتوحش سرخانکل و سلکه در تالاب انزلي ميرويد و بعضا در نقاط ديگر تالاب به صورت محدود ديده ميشود.
ميوه گل لالهتالابي به شدت مورد علاقه پرنده قو بوده و ريشه و ساقههاي درهم پيچيده آن مامن بسيار مناسبي براي تخمريزي انواع ماهيان و پناهگاهي براي لاروهاي از تخم بيرون آمده است.
/117
انتهای پیام/