نشست هم‌انديشي سرمايه‌گذاران بخش‌خصوصي برگزار شد

به گزارش ميراث آريا(chtn)، معاون سرمايه‌گذاري و طرح‌هاي سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري در اين نشست به ارائه گزارشي از اقدامات انجام شده و مورد پيگيري اين معاونت پرداخت و گفت: از بدو تأسيس معاونت سرمايه‌گذاري در سازمان ميراث‌فرهنگي همزمان با نيمه دوم سال 86 بر اساس فضاي موجود در آن زمان با رويکرد توسعه گردشگري استقبال خوبي از سوي سرمايه‌گذاران که قصد ورود براي سرمايه‌گذاري در اين بخش را داشتند صورت گرفت.

«حسين فاضلي» افزود: فضاي ترسيم‌شده در آن زمان بهره‌مندي از تسهيلات بانکي بود که علي‌رغم چالش‌هاي موجود توانستيم بخشي از مشکلات را حل کنيم که در اين راستا با همکاري بانک‌ها بيش از 800 ميليارد تومان طرح‌هاي مصوب، 600 ميليارد تومان قرارداد منعقد شده و 500 ميليارد تومان پرداخت تسهيلات داشتيم.

او ادامه‌داد: طي اين مدت شاهد به بهره‌برداري رسيدن بيش از 211 مجموعه اقامتي شامل هتل، هتل آپارتمان، مهمانپذير و غيره بوديم. همچنين 400 هتل در دست اجرا داريم که 51 هتل از اين تعداد 5 ستاره هستند.

معاون سرمايه‌گذاري و طرح‌هاي سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري ادامه داد: متأسفانه نظام بانکي آنچنان که مورد انتظار بود همکاري نداشت به همين دليل در روند بهره‌برداري از برخي پروژه و طرح‌هاي مذکور با کندي مواجه بوديم.

اين مقام مسوول در ادامه اين نشست به ارائه اقدامات مورد پيگيري و صورت گرفته از سوي معاونت در راستاي حل برخي از مشکلات و موانع پرداخت و گفت: از جمله اين اقدامات مي‌توان به تهيه لايحه قانون نظام جامع گردشگري، لايحه تبديل شرکت توسعه ايرانگردي و جهانگردي به سازمان، هدفمندي يارانه‌ها و درخواست عضويت در ستاد هدفمندي يارانه‌ها، الحاق بسته حمايتي سرمايه‌گذاري در مجموعه مصوبات ستاد هدفمندسازي يارانه‌ها، پيگيري استقرار نظام بيمه سرمايه‌گذاري در حوزه تأسيسات گردشگري، پيگيري مصوبات سفرهاي استاني، پيگيري واحدهاي مشکل‌دار، پرداخت يارانه‌ تشويقي به بانک‌هاي عامل، پيگيري معافيت‌هاي تأسيسات گردشگري از ماليات بر ارزش افزوده، پيگيري صندوق ذخيره سفر، پيگيري اصلاح آيين‌نامه اجرايي ايجاد و بهره‌برداري از مناطق نمونه که مراحل انتهايي را طي و در حال ابلاغ است، استفاده از ظرفيت‌ روستاهاي هدف گردشگري و هماهنگي با محيط زيست در قالب تفاهم‌نامه اشاره داشت.

او گفت: سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري براي کوتاه‌کردن فرايندهايي که سرمايه‌گذاران در بهره‌برداري از زيرساخت‌هاي گردشگري با آن مواجه هستند اقداماتي همچون زمان‌بندي و مکانيزه‌کردن آن را انجام داده‌ است.

«فاضلي» گفت: اخذ مجوزها و اختصاص زمين و غيره مراحل فرايندي است که برخي از سرمايه‌گذاران در اين زمينه با مشکلاتي مواجه هستند که حل آن‌ها نيازمند قانون است.

معاون سرمايه‌گذاري و طرح‌هاي سازمان ميراث‌فرهنگي کشور با بيان اينکه آسيب‌ها توسط معاونت شناسايي و براي تبديل به لايحه مستلزم حضور مشاور قوي است تا با همه حوزه‌ها تعامل داشته باشد، گفت: معاونت سرمايه‌گذاري سعي کرده کوتاه‌ترين زمان را براي طي فرايندها در سازمان اختصاص دهد.

خاطرنشان مي‌شود؛ «حامد دهقانان» معاون گردشگري کشور و جمعي از سرمايه‌گذاران بخش خصوصي، گردشگري در اين نشست حضور داشتند و به تبادل‌نظر در خصوص مسائل و مشکلات پرداختند.
/117

گزارش تصويري

انتهای پیام/

کد خبر 1390050210