يک پزشک در گفت‌و‌گو با ميراث‌آريا (chtn)، با بيان اين که ترشحات ناشي از تعريق نقاط مختلف بدن انسان، داراي مقادير زيادي از ترکيبات اوره و سديم و باکتري‌هاي غيرفعال است که بلعيدن اين سموم مي‌تواند مشکلات فراواني براي فرد ايجاد کند، گفت: در فصل تابستان تعريق بدن بيشتر است و اين تعريق در کف دست افراد به دليل وجود غدد عرق‌ساز بيشتر خود را نشان مي‌دهد. در اين بين، تماس ترشحات ناشي از اين غدد با مواد خوراکي باعث بازگشت سموم دفع شده به داخل بدن شده و زيان‌آور است.

دکتر «جواد ابراهيمي» با اشاره به ترکيبات موجود در ترشحات ناشي از تعريق بدن خاطرنشان‌ کرد: در عرق بدن، اوره، اسيد اوريک، سديم، مواد معدني و باکتري‌هاي غيرفعال وجود دارد که از سوي بدن به دليل عوارضي که دارند دفع مي‌شود بنابراين تماس دست‌ها با مواد خوراکي مانند نان باعث مي‌شود اين مواد و به خصوص اوره و باکتري‌ها وارد مجاري گوارشي شده و فعاليت خود را برخلاف سيستم طبيعي بدن، آغار کنند.

اين پزشک عمومي ادامه داد: در چنين شرايطي سيستم هدايت مغزي دچار اختلال مي‌شود چرا که چنين موادي براساس رويه معمول بايد از بدن دفع شده باشند. در نتيجه تکرار اين وضعيت در دراز مدت، اسيد اوريک و باکتري‌ها به دستگاه گوارش و اوره و سديم‌ به قلب صدمه مي‌زنند.

«ابراهيمي» از شهروندان تقاضا کرد پيش از خوردن مواد غذايي با شست‌وشوي دست‌ها مواد دفع شده از بدن را از بين برده و مانع از بازگشت زيان‌بار اين مواد به سيستم داخلي بدن شوند.

/118

انتهای پیام/

کد خبر 1390050338