«جواد زماني» تصريحکرد: اينکه هر مسوولي به محض وقوع يک حادثه، ديگر مسوول را مقصر بداند امر درستي نيست. وقتي حادثه يا ناامني اتفاق ميافتد همه با هم مقصريم و هيچکس نبايد به تنهايي مقصر قلمداد شود.
نماينده مردم کنگاور در مجلس با اشاره به نقش مهم مردم در تامين امينت جامعه خاطرنشانکرد: مردم هم به اندازه مسوولان در تامين امنيت نقش دارند. به عنوان نمونه اگر در حادثه سعادتآباد مردم نظارهگر صرف نبودند هرگز آن خانم دانشجو جان خود را از دست نميداد.
اين عضو خانه ملت، يکي ديگر از راههاي افزايش امنيت در جامعه را همکاري قواي ديگر با دولت براي ايجاد اشتغال در کشور دانست و گفت: بيکاري به دنبال خود آسيبهاي فراواني را به دنبال ميآورد. اگر دولت تلاشهاي فعلياش را در ايجاد اشتغال ادامه دهد و بيکاري در کشور کم شود با اطمينان ميشود گفت که امنيت در کشور بسيار افزايش مييابد.
«زماني» ديگر عامل افزايش حس امنيت در جامعه را تصويب فوري قوانين برخورد با دارندگان سلاح سرد دانست و افزود: وقتي کسي قمه يا شمشير با خود حمل ميکند بدون شک از حمل اين وسايل در ايجاد ناامني استفاده ميکند چرا که قمه استفاده ديگري به جز ايجاد جراحات در ديگران ندارد پس بايد در مجلس هر چه سريعتر به اين موضوع رسيدگي شود و با تصويب قوانين جديد، استفاده از سلاح سرد در جامعه را ممنوع کرد.
/118
انتهای پیام/