او با تاکيد بر وجود زيرساختهاي اساسي سلامت درماني در استان ، گفت: آذربايجان شرقي با دارا بودن جاذبههاي گردشگري، تاريخي، فرهنگي و صنايعدستي منحصر به فرد در کنار امکانات درماني مطلوب، مجتمعهاي آبدرماني، لجندرماني و دانش پزشکي به روز شرايط بسيار مناسبي براي توسعه اين بخش از صنعت گردشگري را دارا است.
مديرکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان افزود: مجتمعهاي سلامت درماني يا گردشگري سلامت، مجتمعهاي آبدرماني و لجندرماني از مهمترين جاذبههاي گردشگري سلامت آذربايجان شرقي به شمار ميروند.
«محمدي» اضافه کرد: از 10 هزار چشمه آب معدني شناسايي شده در ايران حدود 120 چشمه در
آذربايجان شرقي واقع شده و تاکنون دو مجتمع آب درماني مدرن در شهرستانهاي بستان آباد و کليبر ايجاد شده که علاوه بر استفاده درماني در ايجاد تنوع براي علاقمندان طبيعت نيز نقش مهمي ايفا ميکنند.
او همچنين با اشاره به خاصيت درماني موثر لجن در امراض پوستي و جلدي، افزود: بنادر شرفخانه، رحمانلو، روستاهاي شيخ ولي، قبادلو و دانالو و جزيره اسلامي از نقاط مستعد و داراي توان اقتصادي براي سرمايهگذاري در لجن درماني هستند.
اين مقام مسوول يادآور شد: اداره کل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري آذربايجان شرقي و دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي تبريز برگزارکنندگان همايش گردشگري سلامت هستند.
«محمدي» خاطرنشان کرد: در اين همايش مديران ارشد کشوري، منطقهاي و همچنين متخصصان و انديشمندان حوزه سلامت حضور مييابند.
111/
انتهای پیام/