مديرکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان تهران برنامهريزي منطقهاي، راهبردها و اقدامات توسعه گردشگري، طرحها و برنامههاي پيشنهادي، بودجه توسعه گردشگري و ... را از ديگر موارد مورد توجه در اين طرح مطالعاتي برشمرد.
«لاريجاني» طرحهاي جامع گردشگري را بسترهاي اجرايي انجام طرحهاي توسعه گردشگري کشور دانست و گفت: نگرش به ريزدانههاي توسعه صنعت گردشگري در استان با عناويني همچون مناطق نمونه، پروژههاي سرمايهگذاري بخشخصوصي، روستاهاي هدف گردشگري و ... بايد در راستاي نقش تعيين شده در صنعت گردشگري استان و دستيابي به اهداف کلان کشور در افق 1404 و اسناد توسعه استاني شکل بگيرد.
او با اشاره به اينکه طرحهاي جامع گردشگري با سطوح و مقياسهاي مختلف، از الزامات توسعه آمايشي توسعه ملي است، گفت: شناسايي مجموعه فعاليتهاي گردشگري داراي توجيه اقتصادي، اجتماعي و زيستمحيطي و تبيين راهبردها و طرحهاي مربوط به تحقق آنها، شناسايي مزيت نسبي در فعاليتهاي صنعت گردشگري، خدماترساني و استقرار عناصر خدماتي مورد نياز استفادهکنندگان بر اساس نيازسنجي و پيشبيني آتي، حفظ چشمانداز به عنوان سرمايههاي ملي، تحرکبخشي به اقتصاد شهرستان از طريق افزايش درآمد و ايجاد فرصتهاي شغلي و ... از مهمترين اهداف توسعه فعاليتهاي گردشگري در شهرستان قدس به شمار ميرود.
مديرکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان تهران افزود: تا کنون علاوه بر شهرستان قدس و کرج، مطالعات طرح جامع گردشگري شهرهاي دماوند، شهر ري و شهريار به اتمام رسيده و در حال حاضر در کميته مطالعات معاونت سرمايهگذاري و طرحهاي اين ادارهکل در دست بررسي است.
شهرستان قدس واقع در کيلومتر 20 بزرگراه فتح در غرب تهران که شکلگيري اوليه آن به اواخر دوره قاجار ميرسد تا پيش از تاسيس شهرداري در سال 1368 در اين منطقه روستايي کوچک و قلعه مانند با نام قلعه حسنخان بود. سرخ حصار و کاوسيه از محلههاي قديمي و کوي فرزان و ابريشم از محلههاي تازه تاسيس اين شهر محسوب ميشود.
/115
انتهای پیام/