«مريم پناهي» اعتقاد دارد که در ميان کودکان بازيافتي، کودکان و نوجواني وجود دارند که استعداد بالايي در کسب علم و يادگيري دارند به همين دليل اين کودکان بايد شناسايي و ميزان توانايي آنها سنجيده شود.
عضو کانون فرهنگي حمايتي کودکانکار تصريحکرد: اوج حضور کودکان زبالهگرد و کودکان بازيافتي در خيابانها به سال گذشته برميگردد اما تامين معاش اين کودکان با مخازن زباله از سال ۸۷ آغاز شد و اين کودکان همراه با قشر قابلتوجهي از معتادان از مخازن زباله کسب روزي ميکنند.
اين حامي حقوق کودکان با انتقاد از شهرداري تهران در مورد عدم ساماندهي اين کودکان افزود: شهرداري تهران در تير ماه سال ۸۷، طرحي را تحت عنوان «شناسه کودکانکار و خيابان» آغاز و شروع به تهيه اطلاعات خام مربوط به اين شناسه کرد اما بر اطلاعات به دست آمده از مراحل آمارگيري طرح فوق، اقدامات تحقيقاتي اين طرح به دليل نامنظمبودن پرداختيها، عقيم مانده و هنوز نتايج دقيق آن اعلام نشده است.
«پناهي» در ادامه خاطرنشانکرد: بهزيستي، شهرداري، نيروي انتظامي و ساير سازمان و نهادهاي مسوول در مورد کودکانکار و خيابان، مواضع متفاوتي را در پيش گرفته و در زمان پاسخگويي نيز، توپ را به زمين ديگري مياندازند با اين وجود در پيش گرفتن سياستهاي ضد و نقيض در مورد مسايل آنها چيزي جز زدن مهر تائيد بر روي کار دشوار اين کودکان و دغدغههاي آنها نيست.
/118
انتهای پیام/