«عليرضا احمدبيگي» ادامهداد: بازار بزرگ تبريز با تيمچهها، سراها و کاروانسراهاي متعدد از اقتدار و رونق تجارت اين شهر از گذشتههاي دور حکايت دارد.
او افزود: جاده ابريشم از چين و ماوراي چين تا تبريز ادامه داشته و اين شهر را به چهارراه ارتباطي عمدهاي تبديل کرده است.
او بيانداشت: به سبب عبور جاده ابريشم از اين منطقه، تبريز مرکز معاملات خارجي به ويژه با کشورهاي همسايه محسوب ميشود ضمن اينکه از گذشته اغلب راههاي بازرگاني به تبريز پايان مييافت و از اين جهت مهمترين مرکز داد و ستد و تجارتخانههاي بزرگ دنيا در اين شهر داير شده بود.
اين مقام مسوول با بيان اينکه انتخاب بازار تاريخي تبريز براي ثبت در فهرست جهاني انتخاب شايستهاي بوده است، گفت: مراحل آمادهسازي پرونده بازار تبريز روند بسيار پيچيدهاي داشت که با نظارت دقيق ادارهکل ميراثفرهنگي آذربايجان شرقي به نتيجه مورد نظر رسيد.
استاندار آذربايجان شرقي تأکيد کرد: وجود 23 کاروانسرا، 22 دالان، 20 تيمچه، 28 مسجد، 8 مدرسه، 7 بازارچه، 5 حمام و يک زورخانه در اين مجموعه نشان از اهميت بازار تاريخي تبريز براي ساکنان شهر و فعالان در اين مجموعه دارد.
او در ادامه اظهارداشت: همزمان با برگزاري جشن ثبت جهاني بازار تاريخي تبريز شاهد به نتيجه رسيدن پروژه بزرگ آزادراه نبياکرم (ص) و آزادراه تبريز- زنجان به دست رئيسجمهور بوديم.
«احمدبيگي» گفت: با توجه به نحوه ساماندهي تورهاي گردشگري سطح جهان و عوامل تأثيرگذار بر مؤسسات گردشگري در انتخاب کشورها و شهرهاي هدف بيشک ثبت جهاني آثار و مناطق هر کشوري ميتواند به عنوان يکي از عوامل مورد توجه در جذب گردشگران و سرمايهگذاران قلمداد شود.
111/
انتهای پیام/