او ادامه داد: با توجه به اين اهداف ميتوان مهمترين معيار جهت تعيين محورها، قطبها و پهنههاي برنامهريزي در توسعه پايدار شهرستان مهران را وجود جاذبهها، مناطق عملياتي و آثار به جا مانده از دوران جنگ دانسته و بيتوجهي به اين امر را دور شدن از هدف اصلي طرح توسعه گردشگري جنگ در شهرستان مهران قلمداد کرد.
اين مقام مسوول در ادارهکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان ايلام خاطرنشان کرد: اساساً يکي از موارد بسيار مهم در ادبيات گردشگري نحوه تأمين دسترسي گردشگران به جاذبههاي گردشگري است.
«اسکندري» تصريح کرد: علاوه بر آن به علت هزينههاي اجرايي گزاف در ايجاد شريانهاي دسترسي ايجاب ميکند تا حداکثر استفاده از پتانسيلهاي وضع موجود جهت تأمين دسترسي گردشگران به منظور بازديد از مناطق انجام گيرد.
مديرکل ميراثفرهنگي استان ايلام افزود: از اين رو يکي از معيارهاي اصلي مطالعاتي در طرح گردشگري جنگ استان ايلام که توسط اين ادارهکل جهت توسعه گردشگري و زيرساختهاي آن در شهرستان مهران تدوين شده، توجه به شريانهاي موجود ميباشد و سعي شده است تا حد امکان از محورها و شريانهاي موجود در سطح استان و مهران استفاده شود و محورهاي توسعهاي گردشگري جنگ در اين مناطق بر مبناي شريانهاي موجود تعريف شود.
او يادآور شد: وجود جاذبههاي طبيعي و فرهنگي در هر منطقهاي باعث رونق و تحرکبخشي به وضعيت گردشگري آن ميشود با توجه به اينکه رونق بازار گردشگري منوط به ارتقاء کيفيت گردشگري و افزايش حس رضايت گردشگران از فعاليتهاي گردشگري بوده همچنين جهت تقويت اهداف فرعي گردشگري جنگ بايستي گردشگران از ساير جاذبههاي طبيعي و فرهنگي موجود در مناطق جنگي بازديد کنند.
/117
انتهای پیام/