اين روانشناس تصريح کرد: نخستين اثر تماشاي چنين آثاري، گسترش خشونت در ميان نوجوانان در جامعه است. در واقع مخاطب چنين فيلمهايي پس از مدتي به انجام رفتارهاي نابهنجار در محيط خانواده و جمع دوستان اقدام کرده و در بزرگسالي نيز دست به اعمال خشن و ارتکاب جرايم ميزند.
اعتياد جنسي يکي ديگر از عوارضي است که به باور اين روانشناس پس از تماشاي چنين فيلمهاي گريبانگير مخاطبان ميشود.
«نصر» در اينباره اضافه کرد: چنين آثاري به دليل ارضاي حس خشونت و تنوعطلبي در وجود فرد او را به تماشاي چنين آثاري معتاد کرده و بيش از پيش روان فرد را تحت سلطه قرار ميدهد.
«نصر» همچنين با اشاره به آسيبهاي اجتماعي ناشي از تماشاي اين محصولات نامناسب گفت: نوجوان و جواني که مخاطب اين نوع کالاهاي غيرفرهنگي است در سالهاي بعد زندگي، رفتارهاي نابهنجاري مانند مزاحمت براي ديگران و به ويژه جنس مخالف را از خود نشان داده و از طريق باعث گسترش آسيب در جامعه ميشود.
اين روانشناس همچنين خاطرنشان کرد: استرسهاي دورهاي يکي ديگر از عوارض مشاهده چنين فيلمهايي براي مخاطبان است. چرا که در طولاني مدت نسبت به ايجاد خشونتهاي نهفته در فرد دامن زده و با سرکوب اين خشونتها توسط جامعه دچار دوگانگي و استرسهاي دورهاي ميشود.
ددر سال جاري و از طريق سايتهاي اينترنتي فيلتر نشده، فروش پستي مجموعههايي با عنوان «فيلمهاي عاشقانه بدون سانسور» آغاز شده است. آثار مبتذلي که به راحتي در فضاي مجازي خريد و فروش ميشود.
/118
انتهای پیام/