هنرجويان مانع از فراموشي چرم‌سازي شدند

معاون صنايع‌دستي اداره‌کل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان کرمانشاه در گفت‌و‌گو با ميراث‌آريا (chtn)، اظهار داشت: از ميان صنايع‌دستي کرمانشاه، چرم‌سازي از گذشته جايگاه ويژه‌اي داشته که بسط و گسترش آن از جمله وظايف اصلي اين اداره‌کل به شمار مي‌رود.

او فرهنگ‌سازي را يکي از راهکارهاي گسترش اين هنر عنوان کرد و گفت: لازم است براي آشنايي هر چه بيشتر با ارزش‌هاي صنايع‌دستي و هنرهاي‌سنتي بومي و اصيل استان اطلاع‌رساني لازم صورت گيرد.

اين مقام مسوول در اداره‌کل ميراث‌فرهنگي استان کرمانشاه افزود: متاسفانه اين هنر با گذشت زمان، کاهش تقاضاي متقاضيان، جايگزيني کالاهاي خارجي و مواد اوليه مصنوعي مشابه، در بازار کم رونق شده است و همين امر مانع و موجب کندي توسعه و گسترش مناطق توليدي آن در استان مي‌شود.

«سپهر» با اشاره به اينکه در حال حاضر راستاي بازار سرا‌ج‌ها به چند مغازه در بازار قديمي کرمانشاه تبديل شده است، يادآور شد: تعدادي از صنعتگران قديمي به واسطه تبحر و مهارت‌ فراوان خود همچنان با کمک و حمايت‌هاي معاونت صنايع‌دستي استان نه تنها به فعاليت توليد خود ادامه مي‌دهند بلکه شرايط رشد و توسعه فعاليت‌هاي توليدي اين رشته را فراهم آورده‌اند.

معاون صنايع‌دستي اداره‌کل ميراث‌فرهنگي استان با بيان اينکه جواناني ضمن روي آوري به اين رشته، توليد اين صنايع‌دستي را ادامه دادند تا مانع از منسوخ شدن آن شوند، گفت: در حال حاضر تعدادي از صنعتگران سراج در شهرهاي کرمانشاه، سنقر و کليايي و غيره مشغول هستند.
/117




انتهای پیام/

کد خبر 1390052224