اين مسوول با بيان اينکه ۱0 درصد از اعتبارات اين موسسه نيز از طريق دستگاههاي دولتي تامين ميشود، تصريحکرد: به عنوان مثال سازمان بهزيستي و کميته امداد امام خميني (ره) در ازاي نگهداري از مددجويان معرفي شده مبالغي به موسسه پرداخت ميکند.
«صوفينژاد» اظهارداشت: سازمان بهزيستي و کميته امداد امام خميني (ره) به ترتيب ماهانه ۱۲۰ و ۳۵ هزار تومان به ازاي هر مددجويي که معرفي ميکند و مورد پذيرش آسايشگاه قرار ميگيرد، پرداخت ميکنند.
مديرعامل آسايشگاه خيريه کهريزک تصريحکرد: ماهانه ۱۲۰تا ۱۵۰متقاضي ارزيابي شده به اين مرکز معرفي ميشود که در پشت نوبت پذيرش قرار ميگيرند يا به ديگر مراکز از جمله البرز معرفي و انتقال مييابند.
مديرعامل آسايشگاه خيريه کهريزک گفت: در اين آسايشگاه، بخشهاي متفاوتي از جمله توانبخشي و سلامت، بخش ويژه بيماران ام اس وجود دارد.
اين مدير خاطرنشانکرد: در بخش توانمندسازي که ۵۰۰معلول جسمي و حرکتي دختر و پسر درآن نگهداري ميشود افراد در اين کارگاهها بازتوان ميشوند و در ازاي خدمتي که ميکنند حقوق و دستمزد هم دريافت ميکنند که اين افراد از سن ۱۸سال به بالا در اين کارگاهها پذيرش ميشوند.
«صوفينژاد» افزود: هم اکنون در اين مراکز ۴۰ متخصص و فوق تخصص به مددجويان، سالمندان و بيماران ام اس داوطلبانه خدماترساني ميکنند.
مديرعامل آسايشگاه کهريزک در ادامه به سابقه تاسيس آسايشگاه خيريه کهريزک اشاره کرد و گفت: اين آسايشگاه در سال ۱۳۵۱ پس از تلاشهاي فراوان «حکيمزاده» رئيس وقت بيمارستان فيروزآبادي شهرري تاسيس شد.
«صوفينژاد» همچنين به ارتباط ايرانيان خارج از کشور با مؤسسه خيريه کهريزک اشاره کرد و گفت: بسياري از هموطنان ما در خارج از کشور نيز کمکهاي قابل توجهي براي کمک و نگهداري سالمندان به آسايشگاه کهريزک ميکنند.
/118
انتهای پیام/