در اين ديدار نماينده مردم کازرون با بيان توانمنديهاي شهرستان کازرون در زمينه گردشگري وسابقه درخشان تاريخي آن گفت: استان پهناورفارس با سابقه چندين هزارساله خود بخش قابل توجهي از ميراث ارزشمند کشور را در خود جاي داده است واز اين همه توانمندي ميتوان در جهت توسعه صنعت توريسم استفاده کرد.
او با بيان اينکه کازرون را به لحاظ تعدد وتنوع آثار تاريخي فارس کوچک ميتوان استان فارس کوچک نامگذاري کرد، اظهار داشت: آثار هزاران سال پيش از تاريخ تا دوره قاجاريه را ميتوان در شهرستان کازرون مشاهده کرد.
او گفت: انتظار ما از مجموعه ميراثفرهنگي توجه به ابعاد فراموش شده اين شهرستان به خصوص بناهاي بارزش تاريخي است.
اين مقام مسوول سپس به وجود بقاع متبرکه در شهرستان اشاره کرد و گفت: از اين بقاع به دليل ارزشهاي معماري وهنري در فهرست آثار ملي ايران به ثبت رسيدهاند وشايسته است به مرمت آنها توجه ويژهاي شود.
در ادامه اين جلسه محمدي مسوول ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري شهرستان کازرون به معرفي شهرستان کازرون در حوزههاي ميراثفرهنگي پرداخت و با ارائه گزارشي از وضعيت کنوني فعاليتهاي صورت گرفته، در سخناني به اهميت تاريخي- فرهنگي اين شهرستان اشاره کرد
او با بيان اين نکته که در اين شهرستان بيش از 230 اثر تاريخي در فهرست آثار ملي ثبت شده است،گفت: از اين تعداد نزديک به صد اثر آن بناهاي تاريخي- مذهبي است که همگي نيازمند مرمت هستند.
در پايان اين ديدار «مسعود علويانصدر» در دستوري با پرداخت دوميليارد ريال اعتبار به منظور مرمت بناهاي شاخص مذهبي – تاريخي شهرستان موافقت کرده و گفت : در سال جاري طي بازديدي از شهرستان کازرون از نزديک با اين شهرستان بيشتر آشنا خواهد شد.
/122
انتهای پیام/