«بهروز ندايي» تصريح کرد: اين منطقه با وسعت 234 هکتار تنها 24 کيلومتر با مرکز استان فاصله دارد و به دليل برخورداري از اقليم مرطوب و نيمهخشک از ظرفيتهاي طبيعتگردي منطقه به شمار ميرود.
او با بيان اينکه آب، برق، گاز و جاده مناسب از زيرساختهاي مورد نياز تا ورودي منطقه است، اظهار کرد: توسعه زيرساختهاي موجود و توسعه طرح گردشگري مذکور طبق پيشنهادهاي ارائه شده در مطالعات با اولويت دادن به تفرج گسترده در منطقه از مهمترين زمينههاي سرمايهگذاري در اين منطقه است.
«ندايي» از تاسيسات اقامتي و پذيرايي، پارکينگ خودرو، درمانگاه، پارک بازي کودکان و شهربازي، غرفههاي فروش صنايعدستي، رستوران، کمپينگ و سکوي چادرزني به عنوان تاسيسات قابل اجرا در اين منطقه نام برد.
او ادامه داد: برنامههاي اجرايي اين منطقه در سه دوره زماني کوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدت تعريف شده است که در 2 دوره زماني 5 تا 10 سال و 10 تا 15 سال انجام خواهد شد.
اين مقام مسوول در ادارهکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان مرکزي برآورد ميزان سرمايهگذاري در منطقه نمونه گردشگري دربندهير را 50 ميليارد ريال اعلام کرد.
او اضافه کرد: دسترسي نسبتا مناسب از طريق راه اصلي اردبيل – خلخال، فضاي بکر و طبيعي، چشماندازهاي زيباي کوهستاني با درختان سرسبز و آب و هواي مناسب و ييلاقي ارتفاعات البرز غربي در محدوده مورد مطالعه از ظرفيتهاي اين منطقه در جذب گردشگر است.
مديرکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان اردبيل خاطرنشان کرد: منطقه نمونه گردشگري دربندهير هماکنون فاقد سرمايهگذار است.
/115
انتهای پیام/