حمايت ميراث‌فرهنگي گيلان از تشکيل شرکت‌هاي مادر تخصصي صنايع‌دستي

مديرکل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان گيلان در گفت‌و‌گو با ميراث‌آريا (CHTN)، اظهار داشت: تجميع توان‌هاي موجود در حوزه صنايع‌دستي براي حضور در بازارهاي جهاني و نقش‌آفريني بيشتر در عرصه‌هاي ملي و فراملي از جمله تأثيرات مثبت اين شرکت‌ها به شمار مي‌رود.

«اميد عزيزي»، گيلان را يکي از استان‌هاي مهم در عرصه صنايع‌دستي کشور معرفي کرد و گفت: با تشکيل اين شرکت زمينه‌هاي حمايت از آن‌ها و به ويژه برخي صنايع‌دستي که در حال منسوخ شدن و رو به فراموشي است، فراهم خواهد شد.

او يادآور شد: استفاده از اساتيد زبده، توجه به سليقه مشتريان و ايجاد دوره‌هاي علمي در حوزه صنايع‌دستي و هنرهاي‌سنتي به ويژه در سطح دانشگاهي باعث حضور توانمند صنايع‌دستي استان در بازارهاي بين‌المللي خواهد بود.

اين مقام مسوول در ادراه‌کل ميراث‌فرهنگي گيلان خاطرنشان کرد: فعاليت‌ در زمينه اعطاي درجه هنري، دريافت مهر اصالت، طرح تکريم هنرمندان و برگزاري نخستين سمينار تخصصي راهکارهاي ارتقاي کيفيت صنايع‌دستي از ديگر برنامه‌هاي امسال معاونت صنايع‌دستي استان است.

مديرکل ميراث‌فرهنگي استان گيلان ادامه داد: از جمله رشته‌هاي فعال صنايع‌دستي استان مي‌توان به حصيربافي، مرواربافي، بامبوبافي، سفالگري، نمدمالي، چموش‌دوزي، نازک‌کاري و خراطي، رشتي‌دوزي، کدوي قلياني، چادرشب‌بافي، ميناي خانه‌بندي، منبت و شال‌بافي اشاره کرد.
/117

انتهای پیام/

کد خبر 1390060110