او استان مرکزي را از قطبهاي صنايع ماشيني کشور دانست و افزود: اجراي سياست تمرکز صنايع در برخي استانها و شهرهاي کشور، موجب شده تا به دليل شرايط ويژه استان مرکزي بخش عمدهاي از صنايع ماشيني و مادر کشور در اين منطقه استقرار پيدا کند.
«رضواني» ادامه داد: استان مرکزي بيش از 2 هزار کارگاه کوچک و بزرگ صنعتي کشور را در خود جاي داده است که از اين ميان بيش از 70 واحد آن شامل واحدهاي صنعتي ماشيني بزرگ است که محصولات آن در سطح ملي تقريبا انحصاري بوده و ساير صنايع را تغذيه ميکند.
اين مقام مسوول در ادارهکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان مرکزي خاطرنشان کرد: پيگيري براي راهاندازي تورهاي گردشگري صنعتي استان هماکنون در دست انجام است تا از اين طريق زمينه معرفي اين صنايع براي فعالان اين حوزه فراهم شود.
او با اشاره به توسعه گردشگري روستايي و طبيعي در اين استان به عنوان ديگر موضوع در دستور کار اظهار کرد: به اين منظور در حال برنامهريزي براي ايجاد کمپينگهاي گردشگري در برخي روستاهاي استان هستيم.
معاون گردشگري استان مرکزي هدف از اين اقدام را افزايش رغبت مردم به سفر و گذراندن اوقات فراغت در طبيعت دانست و گفت: برگزاري جشنواره ملي گردشگري استان مرکزي نيز در دستور کار قرار دارد که در صورت تخصيص اعتبار اجرايي ميشود.
/115
انتهای پیام/