«عليرضا ايزدي» افزود: بسياري از شهرهاي استان قابليت گردشگر پذيري را دارند که در اين راستا مجموعه مديرت شهري و مديران استان ميتوانند با نگاه گردشگري در قالب طرحهاي جامع شهري اقدام کنند؛ به عنوان نمونه ميتوان در شهر سيسخت فضايي مناسب ايجاد کنيم البته توسعه اين شهر بايد متناسب با مسائل زيستمحيطي صورت گيرد تا در آيندهاي نه چندان دور شاهد جهشي چشمگير باشيم.
او ضمن اشاره به اينکه با توجه به تنوع آبوهوايي اين استان ميتوان توسعه گردشگري را در تمام فصول ايجاد کرد، گفت: استان کهگيلويه و بويراحمد جزو معدود استانهاي پذيراي گردشگر در فصول مختلف است، به اين ترتيب که گردشگري زمستاني را در شهرستانهاي سردسيري دنا و بويراحمد و گردشگري ديگر فصول را در شهرستانهاي گچساران، کهگيلويه، بهمئي، چرام و باشت ميتواند رونق دهد.
اين مسوول در ادارهکل ميراثفرهنگي استان کهگيلويه و بويراحمد ادامه داد: سفر در گذشته به دليل کمبود زيرساختهاي لازم، به ندرت انجام ميشد در صورتي که اکنون با نهادينه شدن آن بايد بر افزايش ميزان سفر به استان در سالهاي آتي اميدوار بود.
مديرکل ميراثفرهنگي استان با تاکيد بر استفاده از ورود گردشگران در حوزه فرهنگي، اقتصادي و اشتغال، گفت: رشد صنعت گردشگري با بحث اقتصادي آن مرتبط است که در صورت عدم استفاده لازم از گردشگري و ترغيب بخش خصوصي براي ورود به اين عرصه به اهداف مورد نظر نخواهيم رسيد.
/117
انتهای پیام/