او با اشاره به اينکه در حال حاضر شهري در خراسان رضوي به دليل وجود معادن عظيم سنگهاي قيمتي و نيمهقيمتي به نام فيروزه نامگذاري شده است، گفت: اين شهر پيش از اين تخت جلگه نام داشت که با نامگذاري جديد به محلي براي رفت و آمد بيشتر گردشگران علاقمند تبديل شد.
سرپرست معاونت صنايعدستي اين استان تصريح کرد: بيش از 500 کارگاه تراش سنگهاي قيمتي و نيمهقيمتي زير نظر اتحاديه صنفي عقيق و فيروزه تراشان استان خراسان رضوي مشغول فعاليت هستند.
او بيان داشت: در حال حاضر 2 هزار و 500 صنعتگر در اين کارگاهها اشتغال دارند که نسبت به ساير استانهاي کشور، ظرفيتي قابل توجه به شمار ميآيد.
«عابدي» ادامه داد: با توجه به فعاليت چشمگير کارگاهها و صنعتگران اين عرصه در خراسان رضوي، خراسان رضوي به عنوان قطب فرآوري سنگهاي قيمتي و نيمهقيمتي شناخته شده است.
اين مقام مسوول با بيان اينکه در تعامل با معاونت صنايعدستي قرار شد تمامي برنامههاي مرتبط با حوزه سنگهاي قيمتي و نيمهقيمتي به ميزباني خراسان رضوي برگزار شود، گفت: همچنين ساير استانها نيز با توجه به رشته اصلي و الويت دار خود در بخشهاي مختلف به فعاليت تخصصي ميپردازند.
سرپرست معاونت صنايعدستي خراسان رضوي در ادامه اظهار داشت: معاونت صنايعدستي خراسان رضوي در سال 90 متعهد به ايجاد 4 هزار شغل در عرصه صنايعدستي شده که 500 شغل آن مربوط به سنگهاي قيمتي و نيمهقيمتي است.
111/
انتهای پیام/