او بيان کرد: عزم دولت در شناسايي، ثبت و ضبط آثار ملي ملموس و غيرملموس جدي است و اين کار با قوت ادامه خواهد يافت.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي کشور اضافه کرد: در حوزه ميراث غيرمنقول و غيرملموس نيز بالغ بر 440 اثر در دوره خدمت دولت نهم و دهم در فهرست آثار ملي ثبت شده که نشانه اهتمام دولت به ايجاد يک فهرست جامع از اين آثار است.
اين مقام مسوول حفظ ، نگهداري و احياي مواريث فرهنگي و ملي کشور را يک وظيفه عمومي براي همه افراد و به خصوص سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري کشور دانست و بيان داشت: برنامه ما بر اين است که اين روند ادامه پيدا کند.
«احمدزاده کرماني» افزود: در استان اردبيل هم بالغ بر يکهزار اثر به ثبت ملي رسيده و اين استان جزو 10 استان برتر کشور در زمينه ثبت آثار فرهنگي محسوب ميشود.
او يادآور شد: در حوزه ميراث معنوي نيز شش اثر در استان اردبيل در فهرست آثار ملي ثبت شده است.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري کشور در ادامه ثبت بقعه شيخ صفيالدين اردبيلي در فهرست آثار فرهنگي جهاني يونسکو را افتخاري براي اين استان برشمرد و گفت: جشن ثبت اين اثر نيز در مردادماه با حضور رييس جمهور برگزار شد.
او خاطرنشان کرد: پس از ثبت جهاني اين اثر کم نظير ، توسعه بقعه شيخ صفيالدين اردبيلي در دستور کار قرار گرفته و معاونت ميراث فرهنگي سازمان ميراث فرهنگي ، صنايعدستي و گردشگري کشور پيگير حريم فرهنگي و تاريخي اين اثر است.
112/
انتهای پیام/