«صغري رنجبر» ادامه داد: در ميان اين بستههاي سرمايهگذاري 6منطقه بهشتگمشده، بختگان، پاسارگاد، تختجمشيد، شيراز و منطقه سلامت شيراز با مساحت بين 100 تا 300 هکتار در سطح عملکردي بينالمللي قرار دارد.
او افزود: مناطق نمونه گردشگري قلات، بمو، درود زن، تنگبراق، فهليان، ايزدخواست، امامزاده اسماعيل، مهارلو، پريشان و ميمند نيز با توجه به موقعيت منطقه و پتانسيلهاي سرمايهگذاري در زمينه گردشگري با سطح عملکردي 50 تا 100 هکتار از جمله مناطق نمونه در سطح ملي به شمار ميآيند.
معاون سرمايهگذاري و طرحهاي ميراثفرهنگي فارس به هفت منطقه کهکران، کافتر، نورآباد، پاقلعه، بهرامگور، جهرم و ايج اشاره کرد و افزود: اين مناطق نيز به عنوان مناطق نمونه گردشگري در سطح استاني معرفي شدهاند و سطح عملکردي اين مناطق از 30 تا 50 هکتار متفاوت است.
اين مقام مسوول از تهيه بستههاي سرمايهگذاري براي 43 منطقه نمونه ديگر در سطح محلي خبر داد و گفت: اين مناطق نيز با سطح عملکردي 10 تا 30 هکتار آماده سرمايهگذاري هستند.
«رنجبر» از عموم کارآفرينان توانا، شرکتهاي سرمايهگذاري داخلي و خارجي، هلدينگها و بخشهاي خصوصي، تعاوني و افراد حقيقي و حقوقي که تمايل به حضور و سرمايهگذاري در مناطق گردشگري استان فارس را دارند و نيز عموم افرادي که داراي اراضي ملکي بيش از 10 هکتار هستند دعوت به عمل آورد با مراجعه به اين معاونت اطلاعات لازم را بدست آورده و در اين فراخوان شرکت کنند.
او با بيان اينکه استان فارس داراي پتانسيل و توانمنديهاي خارقالعادهاي در زمينه گردشگري است، گفت: هريک از اين مناطق نمونه گردشگري داراي ويژگيها و توانمنديهاي منحصر بفردي هستند و سرمايهگذاري در اين مناطق ميتواند علاوه بر توسعه و رونق گردشگري در منطقه منابع درآمدي و اشتغالزايي وسيعي به شمار آيد.
/115
انتهای پیام/