درياچه گهر لرستان ميزبان 70 هزار گردشگر تابستاني

معاون گردشگري اداره‌کل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان لرستان در گفت‌و‌گو با ميراث‌آريا (chtn)، درباره آمار ورود گردشگران به استان در ايام تابستان اظهار داشت: با توجه به اينکه در روزهاي پاياني فصل تابستان قرار داريم هنوز آمار دقيقي از شمار گردشگران ورودي به استان در دست نيست ولي مي‌توان گفت حدود يک ميليون و 500 هزار گردشگر طي اين مدت به استان سفر و از سايت‌هاي تاريخي و طبيعي بازديد کردند.

«محمد عزيزي» افزود: سه سايت طبيعي و تاريخي مهم استان لرستان همچون درياچه‌ گهر معروف به نگين اشترانکوه، روستاي هدف گردشگري و آبشار بيشه و قلعه تاريخي فلک‌الافلاک بيشترين شمار بازديد‌کنندگان در فصل تابستان را به خود اختصاص دادند.

او با بيان اينکه درياچه گهر واقع در ميان رشته‌کوه اشترانکوه در لرستان هر سال پذيراي انبوهي از گردشگران از اقصي‌ نقاط کشور و به ويژه علاقمندان به حوزه طبيعت‌گردي است، خاطرنشان کرد: امسال تدابير ويژه‌اي در اين سايت طبيعي در‌ نظر گرفته شده، به طوري که کارکنان و کارشناسان معاونت گردشگري استان با حضور مستمر در اين سايت طبيعي به بررسي مسائل و مشکلات، تامين امنيت، راهنمايي گردشگران و غيره مي‌پردازند.

«عزيزي» ادامه داد: اين درياچه که به «نگين اشترانکوه» معروف است يکي از زيباترين درياچه‌هاي طبيعي ايران به شمار مي‌رود و با ارتفاع 2 هزار و 360 متر از سطح دريا در ميان منطقه حفاظت شده اشترانکوه واقع شده‌ است.

اين مقام مسوول در اداره‌کل ميراث‌فرهنگي استان لرستان روستاي هدف گردشگري و آبشار بيشه را دومين سايت گردشگري پر بازديدکننده استان در ايام تابستان معرفي کرد و اظهار داشت: آبشار بيشه يکي از آبشارهاي زيبا و دائمي ايران، در 30 کيلومتري جنوب شهرستان دورود واقع شده است.

او با بيان اينکه ارتفاع آبشار حدود 58 متر تا سطح رودخانه و سطحي به عرض حدود 20 متر را پوشانيده است، يادآور شد: در گذشته تنها راه ارتباطي براي رسيدن به آبشار خط آهن تهران – اهواز بود، اما اکنون راه آسفالته از طريق خرم‌آباد نيز مي‌تواند ميزبان گردشگران باشد.

معاون گردشگري اداره‌کل ميراث‌فرهنگي استان لرستان افزود: طي چند ماه اخير تدابير خوبي نظير ايجاد سرويس‌هاي بهداشتي، نصب سطل زباله، ايجاد زيرساخت‌هاي گردشگري، کمپ‌هاي چادري و تجهيز مراکز اقامتي در اين روستاهاي هدف گردشگري از سوي مردم و مسوولان براي ميزباني از مسافران و گردشگران اجرا شده است.

«عزيزي»، مجموعه فرهنگي-تاريخي فلک‌الافلاک را از ديگر سايت‌هاي مورد توجه گردشگران و مسافران ورودي به استان در تابستان برشمرد و گفت: اين قلعه تاريخي بر بلنداي تپه‌اي باستاني و طبيعي در مرکز شهر خرم‌آباد واقع شده و داراي هشت برج و دو حياط مستطيل شکل بوده است.

او با اشاره به اقدامات و تسهيلاتي که در راستاي اقامت گردشگران ورودي به استان صورت گرفت، اظهار داشت: آموزش و پرورش استان و به ويژه شهرستان خرم‌آباد همکاري خوبي با اداره‌کل ميراث‌فرهنگي استان در اين راستا داشت، همچنين شهرداري با برپايي کمپ در نقاط مختلف استان همچون پارک شريعتي و درياچه کيو از مسافران استقبال کرد.

معاون گردشگري اداره‌کل ميراث‌فرهنگي استان لرستان ضمن قدرداني از نيروي انتظامي و پليس راه براي ايجاد امنيت و روان‌سازي ترافيک در اين ايام، گفت: تا کنون چندين جلسه ستاد تسهيلات سفرهاي استان با حضور اعضاي ستاد و به رياست استاندار برگزار شد که به نظر مي‌رسد با توجه به اقدامات انجام گرفته توانسته‌ايم رضايت گردشگران را فراهم کنيم.
/117

انتهای پیام/

کد خبر 139006289