آموزش صنايع‌دستي به يک هزار و 400 هنرجوي اصفهاني

«احمد اديب» در گفتگو با خبرنگار ميراث آريا (chtn)، افزود: صد در صد آموزش رشته‌هاي صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي استان اصفهان طي سال 90 به بخش خصوصي واگذار شده است.

او بيان داشت: از ابتداي سال جاري تا پايان شهريورماه يک هزار و 400 نفر آموزش و با حضور در آزمون نهايي، گواهي مهارت آموزشي دريافت کرده‌اند.

معاون صنايع‌دستي اداره کل ميراث‌فرهنگي اصفهان تأکيد کرد: اين هنرجويان در شش ماهه نخست امسال از آموزش‌هاي کوتاه مدت(عمومي) بهره‌مند شده‌اند.

«اديب» ادامه داد: هم اکنون 20 مرکز آموزشي در 18 شهرستان استان مشغول آموزش هنرجويان صنايع‌دستي استان اصفهان هستند.

اين مقام مسوول با بيان اينکه تعدادي از اين مراکز آموزشي طرف قرداد با معاونت صنايع‌دستي استان هستند، گفت: همچنين مالکيت مابقي مراکز آموزشي نيز با اداره کل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري اصفهان است.

معاون صنايع‌دستي اداره کل ميراث‌‌فرهنگي اصفهان اضافه کرد: رشته‌هاي رودوزي‌هاي سنتي، قلمزني، نگارگري و معرق چوب در اين مدت با اقبال بيشتري از سوي هنرآموزان روبرو شده‌اند.

«اديب» در ادامه همچنين از توسعه آموزش رشته‌هاي صنايع‌دستي در مناطق روستايي خبر داد و اظهار داشت: تلاش مي‌کنيم تعداد قابل توجهي از جوانان روستايي را تحت آموزش قرار دهيم تا گامي بلند در راستاي اشتغالزايي برداشته شود.

او تأکيد کرد: در سال‌هاي اخير موفق به آموزش گيوه‌بافي در روستاي نشلج و آموزش سفالگري و گليم‌بافي در روستاي برزک واقع در شهرستان کاشان شديم.
111/

انتهای پیام/

کد خبر 1390063028