هويت‌بخشي به جامعه از مهمترين کارکردهاي گردشگري جنگ است

مديرکل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان‌ مرکزي در گفت‌وگو با ميراث‌آريا (chtn)، درباره اهميت توسعه گردشگري جنگ در کشور با بيان اين مطلب تصريح کرد: توريسم جنگ از شاخه‌هاي تخصصي و با اهميت گردشگري به شمار مي‌رود که با نشان دادن ويراني ناشي از جنگ علاوه بر بيدار کردن حس جنگ‌ستيزي و عواطف انسان‌ دوستانه در گردشگر جنگ به حفظ تاريخ معنوي و حماسي يک کشور کمک مي‌کنند.

«فراهاني» با بيان اينکه گردشگري جنگ به عنوان يکي از ظرفيت‌هاي توسعه در کشور از جايگاه ويژه‌اي برخوردار است، افزود: در دوران جنگ تحميلي استان‌هاي غربي بيش از ساير استان‌هاي کشور با اين پديده درگير بودند، به طوري‌که آثار جنگ و يادمان‌هاي دفاع مقدس در اين استان‌ها بيش از ديگر استان‌ها است.

او تصريح کرد: بقايا و آثار تخريبي 8 سال جنگ با رژيم بعث عراق امروز به عنوان يک جاذبه گردشگري در کشور مطرح شده است، به طوري‌که اين آثار شايد تنها هدف سفر کاروان‌هاي راهيان‌نور به مناطق غربي و جنوبي کشور به شمار مي‌روند.

«فراهاني» با اشاره به راه‌اندازي کاروان‌هاي راهنيان‌نور با هدف بازديد از مناطق جنگي و استقبال هموطنان از اين طرح به اهميت توسعه گردشگري جنگ در کشور اشاره کرد و افزود: گردشگري جنگ مي‌تواند کارکردهاي اجتماعي و فرهنگي گوناگوني را در جامعه به دنبال داشته باشد.

اين مقام مسوول حفظ و معرفي ارزش‌هاي به جاي مانده از دوران هشت ساله دفاع مقدس به گردشگران، توسعه زيرساخت‌ها و روبناهاي مرتبط با يادمان‌ها و مناطق و محورهاي جنگي در جهت توسعه گردشگري جنگ و آشناسازي گردشگران با ميراث‌معنوي و مادي به جاي مانده از دوران دفاع‌مقدس را از مهمترين کارکردهاي توسعه گردشگري جنگ دانست.
/115

انتهای پیام/

کد خبر 139006304