او افزود: ميراث فرهنگي سند افتخاري است که هويت فرهنگيمان را تشکيل ميدهد و در جهت حيات آن بايد تلاش کنيم.
«حسيني» تصريح کرد: ميراث فرهنگي از دو قسمت تشکيل شده يک قسمت آن محوطهها و بناهاي تاريخي است که در اختيار دولت بوده و سرمايههاي عمومي و ملي کشورمان هستند که مسلماً بايد دولت آن را حفظ و از تخريباشان جلوگيري کند. قسمت ديگر ميراث فرهنگي و بناهاي تاريخي بوده که در اختيار مالکين خصوصي قراردارد.
او ادامه داد: دولت بايد بناهاي تاريخي که مالکين خصوصي دارند و منحصر به فرد هستند شناسايي و خريداري کند و يا تسهيلات ويژهاي به صاحبين اين املاک براي حفاظت و مرمت آنها اختصاص دهد.
عضو کميسيون فرهنگي مجلس بيان کرد: تعدادي از خانههاي تاريخي هستند که قدمت 100 ساله دارند و ارزش چنداني به لحاظ هويتهاي فرهنگي و تاريخي ندارند و نيازي به ثبت آنها نيست.
او با اشاره به اينکه ميراث فرهنگي بودجه کافي براي خريد تمامي آثار تاريخي در اختيار ندارد، اظهارداشت: بر اين اساس سازمان ميراث فرهنگي بايد آثار تاريخي را اولويتبندي کند و آثاري را که ارزش تاريخي، فرهنگي و هويتي دارد خريداري و نسبت به حفظ و مرمت آن اقدام کند.
نماينده مردم نيشابور در مجلس شوراي اسلامي افزود: سرمايهگذاران بسياري در کشورمان داريم که توانايي خريد خانههاي تاريخي را دارند بايد آنها را تشويق کنيم تا با سرمايهگذاري بر روي اين خانهها و ابنيه تاريخي به حفظ ميراث فرهنگي کشور کمک کنند.
/202
انتهای پیام/