او تبريز را شهري در ميان شاهراه غرب به شرق توصيف کرد و گفت: تاريخ ايران و آذربايجان پيش از اسلام با هالهاي از ابهام مواجه بود؛ اما سرنوشت ايران پس از اسلام درخشان شد و تبريز نيز به شهري پر رونق و سرشار از نشاط تبديل شد.
او با اشاره به دينداري و ميهنپرستي تمام اقوام ايراني تصريح کرد: ايران اسلامي مهمترين رکن وحدت همه ما به حساب ميآيد.
رييس کارگروه ميراثفرهنگي و گردشگري آذربايجان شرقي اظهار داشت: آذربايجاني، کرد، بلوچ، گيلک و ساير اقوام هريک فرهنگ خود را دارند، اما همگي برخواسته از هويتي ايراني و اسلامي هستند که زمينه گستردهاي از مشترکات را دارند.
او خاطرنشان کرد: ميهن براي اقوام ايراني جايي است که به دينداري، ويژگيها و خاک آن بيش از ساير نقاط دنيا دلبستگي داريم.
«بيگي» با اشاره به وطندوستي مردم آذربايجان يادآور شد: عشق و علاقه آذربايجانيها به ايران و اسلام در مشروطه، انقلاب اسلامي و دوران دفاع مقدس به خوبي نمايان است.
رييس ستاد دايمي تسهيلات سفر آذربايجان شرقي به موضوع ثبت ملي منظومه «حيدر بابايه سلام» استاد شهريار اشاره کرد و گفت : امروز مقبرةالشعراي تبريز، زندگي و آثار استاد شهريار به يکي از جاذبههاي گردشگري عظيم تبريز تبديل شده است و تحرک عالي ميراثفرهنگي استان در سالهاي اخير موجب شده است تا آذربايجان شرقي از هر فرصتي براي معرفي جايگاه واقعياش به خوبي استفاده کند.
مراسم گراميداشت ثبت ملي منظومه «حيدربابايه سلام» استاد شهريار همزمان با هفته فرهنگي آذربايجان شرقي در تهران با حضور مسوولان برجسته کشوري و استاني و اصحاب فرهنگ و هنر در مجموعه فرهنگي و تاريخي سعد آباد برگزار شد.
/122
انتهای پیام/