اين مقام مسوول تصريح کرد: موزهها با فراهم آوردن ابزار فرهنگي مختلف ضمن ايجاد زمينه بر خورد و ارتباط فرهنگها، موجبات آشنايي مردم با فرهنگ جوامع را فراهم ساخته، از اين طريق با باروري فرهنگ فرصتهاي بهرهگيري از فرهنگهاي ديگر را بوجود مي آورند.
گفتني است ساختمان موزه تخصصي آبگينه و سفالينه هاي ايران متعلق به اواخر سده سيزدهم شمسي با تزئينات زيباي ساختمان شامل آجرکاري نماي بيروني، گچ بري، آيينه کاري و منبت کاري در داخل اين اثر تلفيقي از معماري ايراني و اروپايي است.
آثار عرضه شده در اين موزه شامل سه مجموعه سفال، شيشه و بلور است که در شش تالار و دو سرسرا به نمايش در آمدهاند
موزه رضا عباسي نيز که ياد نقاش مشهور دوره صفوي «رضا عباسي» نامگذاري شده داراي آثار هنري دوره پيش از تاريخ تا قرن سيزده هجري در تالارهاي پيش از اسلام، هنرهاي اسلامي، نگارگري و خوشنويسي است.
موزه فرش در دو طبقه به تفکيک طبقهٔ همکف براي نمايش دائمي ۱۵۰ قطعه فرش و طبقه دوم آن براي برگزاري نمايشگاههاي موردي و فصلي در نظر گرفته شدهاست. هدف از تشکيل اين موزه گردآوري، پژوهش، معرفي و اموزش و سير تاريخي هنر و صنعت فرش در انواع مختلف آن شامل نمد، گليم، جاجيم، گبه و قالي است.
موزههاي فرش واقع در خيابان کارگر شمالي نبش فاطمي شرقي، رضاعباسي به نشاني خيابان شريعتي نرسيده به پل سيد خندان به شماره 892 و موزه آبگينه ايران واقع در خ جمهوري اسلامي ، خيابان سي تير پلاک 75 فردا از ساعت 9تا 17 جهت بازديد علاقه مندان داير است.
/122
انتهای پیام/