تمام مراکز علمي کشور به گردشگري بپردازند

به گزارش ميراث آريا(chtn)، معاون منابع انساني هواپيمايي جمهوري اسلامي ايران(هما) توجه به مخاطب و مشتري را مورد تأکيد قرار داد و گفت: ما بايد در زمينه‌هاي مختلف حوزه گردشگري به ويژه حمل و نقل به کيفيت توجه کنيم که اين يکي از رموز موفقيت در توسعه صنعت گردشگري است.

او با بيان اينکه امسال پنجاهمين سال تأسيس هواپيمايي جمهوري اسلامي ايران (هما) است، يادآور شد: طي اين پنجاه سال تمام سعي‌مان بر ارائه خدمات برتر به گردشگران و مسافران متمرکز بود که در حال حاضر به بيش از پنجاه نقطه در داخل و خارج از کشور پرواز داريم.

معاون منابع انساني هواپيمايي جمهوري اسلامي ايران (هما) در بخشي ديگر از سخنان خود بر کوتاهترين مسير پروازي يعني شيراز- بوشهر با پنجاه دقيقه و طولاني‌ترين مسير تبريز- چابهار با 3 ساعت زمان اشاره کرد و گفت: اين مسيرهاي پروازي نشان‌دهنده پهناور بودن کشورمان است که سيستم حمل و نقل هوايي نقشي اساسي در ارتقاي جابجايي و سرويس‌دهي به گردشگران را دارد.

«قاسمي» اظهار داشت: هواپيمايي جمهوري اسلامي ايران(هما) نخستين سازماني بود که با سازمان ميراث‌فرهنگي،‌صنايع‌دستي و گردشگري قراردادي مبني بر همکاري در راستاي توسعه گردشگري را منعقد کرد که متأسفانه هماهنگي‌هاي لازم در حدي که انتظار مي‌رفت صورت نگرفت.

اين مقام مسوول در هواپيمايي جمهوري اسلامي ايران (هما) ادامه داد: 31 شعبه ما در بهترين نقاط شهرهاي دنيا، مرکزي براي معرفي جاذبه‌هاي گردشگري کشور است که اين مراکز با ارائه اقلام تبليغاتي به صورت شبانه‌روزي به معرفي داشته‌هاي کشورمان مي‌پردازند و مراجعان بسياري دارند.

او با تأکيد بر اينکه بايد به جايگاه خود در حوزه گردشگري دست يابيم، خاطر نشان کرد: ايران با توجه به ظرفيت‌‌هاي بسياري که در بخش‌هاي مختلف دارد مي‌تواند به توسعه گردشگري دست‌يابد که البته لازم است سازمان‌هاي مرتبط بسترهاي لازم را فراهم و تلاش بيشتري در اين زمينه کنند.

معاون منابع انساني هواپيمايي جمهوري اسلامي ايران (هما) بر بخش حمل و نقل اشاره کرد و گفت: وزارت راه و ترابري امکانات بسياري در بخش‌هايي همچون ريل، جاده، بنادر کشتي‌راني و حمل و نقل هوايي دارد که متأسفانه هماهنگي لازم ميان زير مجموعه اين وزارتخانه موجود نيست بنابراين لازم است با ايجاد اين هماهنگي، خدمات لازم به حوزه گردشگري توسط اين نهادها ارائه شود.

خاطر نشان مي‌شود؛ در ادامه اين همايش مقاله‌اي تحت عنوان «بررسي جذابيت‌هاي گردشگري پزشکي از منظر نيروهاي پيش‌برنده» توسط «شالبافيان» ارائه شد؛ همچنين پانل برنامه‌ريزي توسعه گردشگري براي دستيابي به توسعه پايدار با مشارکت دانشگاه اي‌پي‌يو ژاپن و با حضور «وفاداري» عضو هيأت علمي دانشگاه اي‌پي‌يو ژاپن، « ضرغام» عضو هيأت علمي دانشگاه علامه طباطبايي، «نجف‌زاده» معاون فرهنگي، اجتماعي و گردشگري منطقه آزاد ارس و «قادري» عضو هيأت علمي دانشگاه علوم و تحقيقات برگزار ‌شد.
/117

انتهای پیام/

کد خبر 1390070613