توسعه گردشگري پايدار رويکرد ايران در جذب گردشگران است

به گزارش ميراث آريا (chtn)، مديرکل دفتر توسعه گردشگري سازمان ميراث فرهنگي در نخستين همايش بين المللي «مديريت گردشگري و توسعه پايدار» که در استان فارس در حال برگزاري است، گفت: امروز در حالي روز جهاني جهانگردي را جشن مي گيريم که گردشگري بين المللي در سال 2010 فراتر از حد انتظار ما از بحران مالي و رکود اقتصادي سال هاي 2008 و 2009 رهايي يافته و تعداد گردشگران بين المللي در اين سال با رشد 6/6 درصدي به رقمي بيش از 940 ميليون نفر رسيده است.

«تهراني» ادامه داد: بيشتر کشورهاي عضو سازمان جهاني جهانگردي رشد مثبتي را در روند افزايش تعداد گردشگران ورودي گزارش داده اند و در برخي موارد شاهد درصد رشد 2 برابري در تعداد گردشگران ورودي به کشورها بوده ايم.

او با بيان اينکه اين روند بهبود در برخي از بازارهاي نوظهور با سرعت 8 درصدي و در ساير بازارها با سرعت 5 درصدي مواجه بوده است، اظهار کرد: منطقه آسيا و اقيانوسيه با رشد 13 درصد نخستين منطقه اي بود که در سال 2010 از وضعيت بحران رهايي يافت؛ اين امر بيانگر اين است که بازارهاي نوظهور همواره در اين منطقه از مقاصد مورد توجه گردشگران بين المللي به شمار مي روند.

«تهراني» تصريح کرد: کشور ما نيز در سال گذشته تعداد 3 ميليون و 121 هزار گردشگر ورودي را تجربه کرد که اميدواريم با برنامه هايي که سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در دستور کار خود قرار داده است اين رقم با افزايش قابل قبولي در سال جاري مواجه باشد.

او اضافه کرد: امروزه جهان به دليل برخورداري از 940 ميليون گردشگر بين المللي که به مقاصد مختلفي سفر مي کنند، شاهد چنان پيوندي بين فرهنگ ها و مردمان است که پيش از اين مشابه آن را هرگز به خود نديده بود.

مديرکل دفتر توسعه گردشگري سازمان ميراث فرهنگي ادامه داد: گردشگري روزانه ميليون ها نفر در سرتاسر کره خاکي را به خود نزديک مي کند که اين خود مصداق شعار امسال سازمان جهاني جهانگردي با عنوان «گردشگري پيونددهنده فرهنگ ها» است؛ آنچه که اين شعار از کشورها و ملت هاي عضو مي خواهد ايجاد تفاهم بين المللي، صلح، رفاه و احترام به تمامي فرهنگ ها و سنت ها است.

او اضافه کرد: آنچه که امروز موجب سفر افراد به اقصي نقاط جهان مي شود تفاوت و گوناگوني فرهنگ ها، سنن، آداب و رسوم، سبک ها و روش هاي زندگي ملل و اقوام مختلف است.

«تهراني» متذکر شد: کشور ايران با برخورداري از تنوع اقليمي، قومي، زباني و فرهنگي و همچنين ظرفيت هاي قابل توجه در حوزه گردشگري فرهنگي، مذهبي، سلامت و طبيعت گردي درصدد است به عنوان حلقه ارتباطي اقوام مختلف در شاهراه ارتباطي غرب و شرق و با هدف ارتقا و توسعه گردشگري پايدار با نگاه ويژه به توسعه اقتصادي، ايجاد تفاهم بين المللي، صلح، رفاه و کمک به جوامع محلي پذيراي گردشگراني از سراسر دنيا باشد.

اين مقام مسوول خاطرنشان کرد: اين مهم جز با تلاش و همکاري بخش خصوصي به عنوان بازوي اجرايي و رکن اصلي صنعت گردشگري کشور، همفکري و همراهي بخش دانشگاهي به عنوان مغز متفکر اين صنعت و بخش دولتي به عنوان حامي و هماهنگ کننده بين دستگاه هاي اجرايي محقق نمي شود.
/115



انتهای پیام/

کد خبر 1390071233