او با اشاره به اينکه در حال حاضر 43 کارگاه قابسازي در روستاي کاج، 535 کارگاه مبلمان منبت در روستاي اشترمل و 55 کارگاه در شهرک صنعتي مبلمان منبت حاجي آباد ملاير مشغول به فعاليت هستند، اظهار داشت: وجود واسطه در تهيه چوب به عنوان مواد اوليه تمامي اين کارگاهها در رشتههاي نام برده مهمترين معضل پيش روز صنعتگران است.
سرپرست معاونت صنايع دستي کشور بيان داشت: قابسازان رزن به دليل وجود واسطه در تهيه چوب مجبور به واردات اين ماده اوليه از کشور روسيه شده اند.
«حيدري پور» تصريح کرد: همچنين گازرساني به کارگاههاي قاب سازي فعال در روستاي کاج که بيش از 1650 شاغل دارند نيز به عنوان يکي ديگر از نيازهاي آنها اعلام شد.
به گفته اين مقام مسوول بالغ بر 80 درصد ساکنان روستاي اشترمل در شهرستان تويسرکان به توليد انواع مبلمان منبت مشغولند که به دليل وجود واسطهها امکان استفاده از سهميه چوب داخلي را ندارند.
او با بيان اينکه کارگاههاي مبلمان منبت اشترمل در حال حاضر بيش از 750 شاغل دارند، گفت: دغدغه ديگر فعالان اين کارگاهها حضور دائمي در تمامي نمايشگاههاي صنايع دستي کشور است که با اين موضوع موافقت ميشود.
سرپرست معاونت صنايع دستي کشور از بازار مناسب مبلمان منبت استان همدان در سطح کشور خبر داد و بيان داشت: نبايد به واسطه وجود مشکلات مختلف که امکان حل آن وجود دارد اين ظرفيتها از ميان برود.
«حيدري پور» در ادامه اظهار داشت: صنعتگران فعال در کارگاههاي خوشه صنعتي مبلمان حاجيآباد ملاير نيز در کنار مشکل تهيه مواد اوليه ورود اين رشته را به مجموعه رشتههاي دانشگاهي ضروري اعلام کردند.
او با تاکيد بر اينکه به زودي راهکاهاي مختلفي براي حل مشکل تهيه مواد اوليه صنعتگران همداني انديشيده ميشود، گفت: تلاش ميکنيم اين صنعتگران به صورت مستقيم با حذف واسطهها سهيمه اي از چوب داخل کشور را به دست آورند.
«اسفنديار حيدري پور» ياد آور شد: همچنين با توجه به ساير مشکلات قابسازان رزن به ويژه فعالان خانگي اين رشتهها، جذب سهم ويژهاي از تسهيلات صندوق مهر امام رضا (ع) براي آنها در دستور کار قرار ميگيرد.
111/
انتهای پیام/