او با اشاره به اينکه معاونت صنايعدستي لرستان در گام اول نسبت به شناسايي صنعتگران واجد شرايط اقدام کرده است، اظهار داشت: به منظور شناسايي صنعتگران در تمامي شهرها و روستاهاي استان اطلاعرساني مناسبي انجام شد.
معاون صنايعدستي اداره کل ميراث فرهنگي لرستان تصريح کرد: سه قشر عشاير، روستايي و شهري لر ستان امروز به توليد انواع اقلام و توليدات صنايعدستي مشغول هستند.
«مرزبان» ادامه داد: تا به حال 900 شاغل صنايعدستي لرستان در شرف استفاده از تسهيلات بيمهاي قرار گرفتهاند و در حال حاضر مراحل نهايي را پشت سر ميگذارند.
او با بيان اينکه شاغلان و فعالان صنايعدستي لرستان با در دست داشتن کارت شناسايي در آزمون کتبي و عملي فني و حرفهاي شرکت کردهاند، گفت: بخش مهمي از آنها موفق به دريافت گواهي مهارت فني از اداره کل فني و حرفهاي لرستان شدهاند.
اين مقام مسوول افزود: متقاضيان استفاده از اين امتياز در رشتههاي نمدمالي، قلمزني، گليمبافي، جاجيمبافي، خراطي چوب، منبت، معرق، مشبک، زيورآلات سنتي، چهل تکه دوزي و ورشو سازي فعاليت ميکنند.
او در ادامه اظهار داشت: پيشبيني ميشود تا پايان سال 90 نزديک به 2 هزار فعال صنايعدستي استان لرستان از پوشش بيمه تأمين اجتماعي بهرهمند شوند.
111/
انتهای پیام/