او با بيان اينکه با توجه به نشستهاي برپا شده در راستاي هماهنگي نحوه برگزاري همايش، تمامي دستگاههاي اجرايي استان بر تلاش در جهت برگزاري مطلوب و همچنين معرفي قابليتها و ظرفيتهاي بالقوه استان موظف شدند، ابراز اميدواري کرد: با حضور سرمايهگذاران داخلي و خارجي در ايلام، توسعه در سطح استان سرعت گيرد.
«اسکندري» با تاکيد بر اينکه برگزاري همايش فرصتهاي سرمايهگذاري ايلام در تهران، فرصتي مغتنم براي ارايه اطلاعات کامل و جامع سرمايهگذاري گردشگري استان است، گفت: ايلام به عنوان يکي از استانهاي با ظرفيت و داراي پتانسيلهاي ويژه و همچنين وجود مرز مهران در آن، ميتواند به يکي از قطبهاي بزرگ سرمايهگذاري تبديل شود.
اين مقام مسوول در ادارهکل ميراثفرهنگي استان ايلام خاطرنشان کرد: تمامي فرصتهاي سرمايهگذاري استان در قالب اقلام تبليغاتي همچون پوستر، بروشور، کنابچه، کاتالوگ، لوح فشرده و همچنين پخش مستند معرفي جاذبههاي ايلام به سرمايهگذاران و بازديدکنندگان از اين نمايشگاه معرفي خواهند شد.
او با بيان اينکه استان ايلام قابليتهاي بسياري در حوزه گردشگري براي توسعه و پيشرفت دارد، بر ايجاد زيرساختهاي مناسب در جهت توسعه استان تاکيد کرد و گفت: معرفي مزيتهاي استان در حوزه گردشگري به سرمايهگذاران مورد توجه ادارهکل ميراثفرهنگي استان ايلام است.
مديرکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان ايلام يادآور شد: استان ايلام داراي 14 منطقه نمونه گردشگري و شش روستاي هدف گردشگري است که از طريق بروشور و کتاب سرمايهگذاري استان معرفي خواهد شد.
«اسکندري» يادآور شد: تمام اطلاعات اين پروژهها شامل مشخصات و ابعاد زمين، نوع آبوهوا، تردد در مسير، امکانسنجي انواع سرمايهگذاريها در قالب بسته سرمايهگذاري براي آگاهي سرمايهگذاران ارائه خواهد شد.
/117
انتهای پیام/