او با بيان اينکه اين منطقه در سال 88 با درجه استاني مورد تصويب هيات دولت قرار گرفت، خاطرنشان کرد: بازارهاي هدف اين منطقه محلي و منطقهاي است و در تمام فصول سال پذيراي گردشگران است.
به گفته «ندايي» رستوران، قهوهخانهسنتي، کافيشاپ، پيست دوچرخهسواري، پيست اسبسواري، واحدهاي کوچک تجاري، کمپينگهاي اقامتي، تاسيسات پزشکي و ساخت کمپينگهاي سياحتي و ورزشي از مهمترين زمينههاي سرمايهگذاري در اين منطقه است.
او با اشاره به انجام مطالعات امکانسنجي در اين منطقه گفت: شبکههاي آب، برق و مخابرات، جمعآوري، دفع و تصفيه فاضلاب، شبکهراهها، ويلاها و مجتمعهاي اقامتي، کمپينگ و اردوگاه، رستوران، چايخانه، فروشگاه، دکهها و بازارچههاي صنايعدستي و زمينهاي ورزشي روباز از تاسيسات قابل اجرا با توجه به مطالعات انجام شده در اين منطقه است.
اين مقام مسوول در ميراثفرهنگي استان اردبيل ادامه داد: برنامه زمانبندي اين پروژه از مرحله طراحي تا اجرا به صورت برنامه کوتاه مدت تا سال 1391، برنامه ميان مدت تا سال 1397 و برنامه بلندمدت تا سال 1404 پيشبيني شده است.
«ندايي» با بيان اينکه اين منطقه هماکنون فاقد سرمايهگذار است، خاطرنشان کرد: مالکيت اراضي اين منطقه نيز دولتي و خصوصي است؛ همچنين امکان تامين زيرساختها از جمله آب، برق، تلفن، گاز و راه در اين منطقه فراهم است.
او از رشد و توسعه اقتصادي، افزايش درآمد و نرخ اشتغال و به دنبال آن کاهش نرخ بيکاري و توسعه اجتماعي در سطح منطقهاي و محلي به عنوان اثرات ويژه راهاندازي اين منطقه نمونه نام برد و گفت: با اجراي اين طرح ميزان اشتغالزايي در منطقه تا 50 درصد افزايش خواهد يافت.
/115
انتهای پیام/