اين طرح مطالعاتي از مدتي پيش توسط دانشگاه صنايع و معادن ايران به عنوان کارفرما در دست تهيه قرار گرفته است.
بنابراين گزارش نشست ارائه اين طرح پژوهشي با حضور سرپرست معاونت صنايعدستي کشور، مديران کل معاونت، معاونان صنايعدستي استانهاي خراسان رضوي، کرمان، فارس، کهگيلويه و بويراحمد، کرمانشاه و فارس و نمايندگاني از بخش خصوصي فعال در اصفهان برگزار شد.
سرپرست معاونت صنايعدستي کشور در اين جلسه ضمن تقدير از مطالعات انجام شده و با تأکيد بر اهميت همکاري نزديک نهادهاي مرتبط چون معاونت صنايعدستي و وزارت صنايع و معادن، پيشنهاد بهرهگيري از طرح مذکور در بخشهاي اجرايي را مطرح کرد.
«اسفنديار حيدري پور» اضافه کرد: با بهرهمندي از اين طرح و طرحهاي مشابه توسط معاونت صنايعدستي و نهادهاي مرتبط، بايد در جهت رفع مشکلات و مسايل اين حوزه در قالب برنامه چشم انداز 20 ساله اقدام کرد.
او با اشاره به اينکه علاوه بر اين بايد به سمت الگوسازي در توسعه صنعت سنگهاي قيمتي و نيمهقيمتي در يکي از استانهاي داراي پتانسيل پيش برويم، اظهار داشت: با انجام چنين طرحي امکان تمرکز و سياستگذاري در اين حوزه افزايش خواهد يافت و سبب رشد ساير استانها ميشود.
ضمن استقبال از اين پيشنهاد از سوي گروه پژوهشي و حاضران جلسه، امکان بهرهبرداري از اين طرح در قالب شرکتهاي مادرتخصصي نيز مطرح شد به نحوي که به منظور ايجاد تحول در صنعت و دستيابي به چشم انداز و اهداف پيشبيني شده در سازماندهي مجدد اين بخش، تشکيل شرکتهاي مادر براي زيرپوشش بردن واحدهاي موجود و ايجاد و توسعه واحدهاي جديد را امري ضروري دانستند.
اين شرکتها ميتوانند به عنوان محور و عامل اصلي اکتشاف، استخراج، فرآوري و توليد، فروش و صادرات و واردات در زنجيره توليد اين صنعت، با حمايت دولت رشد و توسعه يابد.
در انتهاي اين جلسه حاضران به پرسش و پاسخ، طرح مشکلات و مسائل مختلف در حوزه اجرايي سنگهاي قيمتي و نيمهقيمتي پرداختند و قرار شد تشکيل کميتهاي مشترک از نمايندگان ارشد حوزههاي برنامهريزي، صنعت، معدن، بازرگاني، وزارت صنعت، معدن و تجارت و نمايندگان ارشد حوزه ذيربط در در دستور کار قرار گيرد.
111/
انتهای پیام/