برگزاري همايش بين‌المللي باستان‌شناسي در خراسان جنوبي

به گزارش ميراث آريا(chtn)، «روح‌ الله احمدزاده» با اعلام اين خبر خراسان جنوبي را بخشي از حافظه تاريخي جهان خواند و بيان داشت: طي برگزاري اين همايش بين‌المللي و انتشار فراخوان مقاله کتابي از يافته‌هاي باستان‌شناسي در خراسان جنوبي منتشر خواهد شد که اين استان را بيش از پيش معرفي کند.

او خراسان جنوبي را داراي ظرفيت‌هاي متنوع گردشگري دانست و گفت: برخي از کشورهاي دنيا که در جذب گردشگر موفق بوده‌اند به اندازه يک استان ما هم جذابيت ندارند در حالي که خراسان جنوبي به تنهايي داراي جذابيت‌هاي صنايع‌دستي، گردشگري و ميراث‌فرهنگي متنوعي است که متأسفانه تاکنون به نحو شايسته معرفي نشده است.

معاون رئيس‌جمهور دولت را حامي و خدمتگزار مردم و سرمايه‌گذاران بخش خصوصي خواند و بيان کرد: حمايت از بخش خصوصي در قالب اجراي سياست‌هاي ذيل اصل 44 قانون اساسي از اولويت‌هاي اصلي دولت است که با جديت پيگيري مي‌شود.

برگزاري همايش ملي گردشگري در خراسان جنوبي

در ادامه اين جلسه «حامد دهقانان» معاون گردشگري سازمان ميراث ‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري نيز از برگزاري همايش ملي گردشگري در خراسان جنوبي با حضور تورگردانان و آژانس‌هاي مسافرتي خبر داد.

او با تأکيد بر لزوم معرفي ظرفيت‌هاي گردشگري تمام استان‌ها بيان کرد: نکته مهم در توسعه گردشگري آمايش سرزمين و توزيع متوازن سفر است و براي اينکه تمام استان‌ها بتوانند نقش خودشان را در گردشگري کشور ايفا کنند بايد به نحو شايسته‌اي معرفي شوند.

«دهقانان» معرفي ظرفيت‌هاي گردشگري خراسان جنوبي را موجب تبديل شدن اين استان به عنوان مقصد جديد هدف گردشگري دانست و ادامه داد: خراسان جنوبي مسير تردد حداقل 10 ميليون مسافر و زائر است و طي سال‌هاي اخير اقدامات خوبي در رابطه با ايجاد زيرساخت‌هاي گردشگري با هدف خدمت‌رساني بيشتر به اين مسافران صورت گرفته است.

معاون گردشگري سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري کوير‌نوردي و گردشگري سلامت را از انواع گردشگري قابل توسعه در استان دانست و اظهار داشت: با توجه به رشد چشمگير اقبال عمومي به گردشگري سلامت و اکوتوريسم انتظار مي‌رود به زودي بخش قابل توجهي از درآمد خراسان جنوبي از طريق صنعت گردشگري تأمين شود.
/120

انتهای پیام/

کد خبر 139008057