سرپرست کانون جهانگردي و اتومبيلراني در آيين گشايش اين نمايشگاه با اعلام اين خبر افزود: طرح زوج پلاکهاي تاريخي از سوي کارگروه صيانت از خودروهاي تاريخي به تاييد رسيده و براي تاييد نهايي به راهنمايي و رانندگي ارسال شده است؛ عمليات نصب پلاکهاي تاريخي پس از اعلام نظر و تاييد راهنمايي و رانندگي در آينده نزديک آغاز ميشود.
او ادامه داد: پيشبيني ما اين است که 5 هزار زوج پلاک صادر شود. به اين منظور طي فراخواني از مالکان خودروهاي تاريخي دعوت خواهد شد که پس از دريافت شناسنامه براي دريافت پلاک تاريخي به راهنمايي و رانندگي مراجعه کنند.
دهقانان در بخشي ديگر با اشاره به برگزاري چنين نمايشگاههايي بر لزوم توجه به تجارب کشورهاي مطرح دنيا در حوزه صنعت گردشگري تاکيد کرد و افزود: از موضوعات مهم در گردشگري توجه به اصل تنوعپذيري و ارايه خدمات متنوع، جذاب و خلاقانه است.
او با بيان اين که گردشگري برخلاف صنايع ديگر که استمرار و تکرار در آنها مشهود است، صنعتي نيازمند خلاقيت است، گفت: در گردشگري کشور توجه به ظرفيتهاي ناشناخته، قابليتهاي بالقوه و خدماتي که بعضا در گذشته کمتر به آنها توجه شده در کنار برنامهريزي براي ارايه خدمات خلاقانه از پيششرطهاي لازم است.
دهقانان ادامه داد: صنعت گردشگري داراي دو اصل پيچيدگي و تنوع بالاست؛ تنوع بالا نيز اقتضا ميکند همواره به عنصر خلاقيت و ارايه محصولات جديد توجه داشته باشيم تا اين صنعت بتواند سهم مسلم خود را در اقتصاد جهاني ارتقا دهد.
او اظهار داشت: براي تحقق اين موضوع و رسيدن به وضعيت مطلوب در ارايه برنامههاي متنوع، بخش خصوصي حرف اول را ميزند و در خط مقدم قرار دارد؛ به طوري که سياست اصولي و راهبردي کلان ما در سازمان ميراثفرهنگي و کانون جهانگردي توانمندسازي بخش خصوصي است و بر آن تاکيد داريم.
معاون گردشگري اضافه کرد: کشورهاي موفق در صنعت گردشگري دنيا کشورهاي برخوردار از بخش خصوصي فعال و توانمند هستند به طوري که صنعت گردشگري و رشد اين صنعت با بخش خصوصي توانمند گره خورده است؛ چرا که گردشگري بهسرعت به سمت پيدا کردن سهم خود در حسابهاي اقتصادي در عرصه بينالمللي حرکت ميکند.
او گفت: کانون جهانگردي و اتومبيلراني سياست کلان خود را مبتني بر سياستهاي کلان کشور در حوزه گردشگري تعريف کرده است؛ به طوري که تمام برنامههاي مرتبط با توسعه صنعت گردشگري به عنوان اولويت کاري در دستور کار اين نهاد قرار داده شده است.
اين مقام مسوول ضمن دعوت از فعالان بخشخصوصي براي مشارکت در برنامههاي توسعه گردشگري گفت: سياست خود را حمايت و توانمندسازي بدون قيد و شرط بخشخصوصي ميدانيم و تلاش ما اين است که نشان دهيم بخشخصوصي ميتواند نقش چشمگير و جريانسازي در صنعت گردشگري ايفا کند.
دهقانان با اشاره به برگزاري نمايشگاه خودروهاي نفيس، ويژه و کلاسيک افزود: موضوع خودروهاي کلاسيک در حوزه ميراثفرهنگي قرار ميگيرد و از اين رو کانون هرگونه اقدام حمايتي در راستاي معرفي، شناسايي و صيانت از اين ميراث ارزشمند را رسالت خود ميداند.
او ادامه داد: آنچه امروز در اين نمايشگاه در معرض ديد قرار گرفته است مصداقي از تعامل و کنار هم قرارگرفتن سه عنصر ذوق، هنر و صنعت است.
دهقانان همچنين با اشاره به تصويب کارگروه صيانت از خودروهاي تاريخي از سوي هيات دولت و قرارگرفتن دبيرخانه آن در ساختمان کانون جهانگردي و اتومبيلراني، تشکيل اين کارگروه را با عضويت نهادهاي مختلف اقدامي موثر براي حفاظت از خودروهاي تاريخي و حمايت از مالکان اين خودروها دانست.
سرپرست کانون جهانگردي و اتومبيلراني اظهار اميدواري کرد با عملياتي شدن مصوبات کارگروه صيانت از خودروهاي تاريخي شاهد فعاليتهاي چشمگيري در اين حوزه باشيم.
او همچنين با اشاره به ظرفيت کشور در برخورداري از خودروهاي کلاسيک در مقايسه با ساير کشورها گفت: در برگزاري چنين نمايشگاههايي بايد پا را از تهران فراتر بگذاريم و در آينده چنين نمايشگاههايي را در سطح ملي در ديگر استانها برگزار کنيم.
«سلمان يارمحمدي» مدير رالي کانون جهانگردي و اتومبيلراني نيز گفت: براي برگزاري اين نمايشگاه، نمايش 120 خودرو پيشبيني شده بود که به دليل بارش باران و برف تاکنون 80 خودرو به مجموعه کاخ نياوران انتقال داده شدهاند.
او با بيان اين که از اين تعداد دو خودرو متعلق به مجموعه نياوران و مابقي داراي مالک خصوصي است، گفت: اتومبيلهاي به نمايش درآمده ساخت کشورهاي انگلستان، امريکا، آلمان، فرانسه، ايتاليا، سوئد و ايران هستند.
«علياکبر کريمي» سرپرست مجموعه فرهنگي تاريخي نياوران نيز از عرضه بليت نيمبهاي بازديد از نمايشگاه به خانوادههاي شهدا، جانبازان، بازنشستگان و دانشجويان خبر داد.
/115
انتهای پیام/