«عزيزي» ضمن اشاره به اينکه با تاکيد و توجه ويژه به زيرساختهاي گردشگري شاهد رشد و توسعه اين صنعت خواهيم بود، خاطرنشان کرد: ورود گردشگر تنها مسئله مورد توجه اين ادارهکل نيست بلکه ماندگاري گردشگر از اهميت بسياري برخوردار بوده و اين ماندگاري مساوي با توسعه استان است.
وي جذب سرمايهگذار و گردشگر و ماندگاري گردشگران در کشور را يک رقابت دانست و با تاکيد بر اينکه اين رقابت موجب توسعه گردشگري ميشود، گفت: در تابستان و نوروز امسال در مقايسه با سال گذشته در ورودي گردشگر 24 درصد و در ماندگاري گردشگران 39 درصد رشد داشتيم که اين ميزان پيشرفت پيامي مبني بر همکاري و همدلي دستگاههاي اجرايي را نويد ميدهد.
اين مقام مسوول در ادارهکل ميراثفرهنگي استان گيلان با بيان اينکه بايد شرايط لازم براي حضور بخش خصوصي در حوزه گردشگري فراهم شود، ادامه داد: ظرفيتهاي طبيعي و تاريخي موجود در شهرستان املش قابل مقايسه با ديگر نقاط استان نيست بنابراين بايد از اين ظرفيتها به بهترين شکل ممکن بهرهبرداري شود.
به گزارش ميراثآريا «عزيزي»، بيمه هنرمندان صنايعدستي استان را از اولويتهاي معاونت صنايعدستي استان برشمرد و تصريح کرد: بايد با همکاري دهياران نسبت به شناسايي هنرمندان صنايعدستي و معرفي آنان به ادارهکل ميراثفرهنگي گيلان براي انجام بيمه اقدام شود.
مديرکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان گيلان با تاکيد بر ضرورت آموزش، ايجاد کارگاههاي صنايعدستي و برپايي نمايشگاههاي مختلف در شهرستان، اظهار داشت: براي حمايت از اين قشر با همکاري دستگاههاي ذيربط وامهاي قرضالحسنه با ميانگين 30 ميليون ريال در نظر گرفته شده است که پرداخت خواهد شد.
/117
انتهای پیام/