سرهنگ پاسدار «حسن اکبري»، فرمانده مرکز مقاومت بسيج سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري کشور ضمن تشريح فعاليتهاي بسيج سازمان گفت: ارائه چشمانداز رسالت و ماموريتهاي بسيج، سازماندهي تخصصي پايگاههاي تابعه، آشنايي با قوانين و اجرايي کردن بخشنامهها، مشارکت بسيج در عرصههاي مورد نياز سازمان و تربيت و آموزش بسيجيان براي طرح صالحين از برنامههاي بسيج سازمان در سال جاري است.
در ادامه سرهنگ«تشتزر»، معاون منابع انساني بسيج، با تشريح برنامهها و مصوبات اين مرکز بر جذب و توسعه بسيج و تشکيل حلقههاي صالحين به عنوان دو رکن اساسي بسيج تاکيد کرد و گفت: خودسازي، شايستگي و الگو بودن، دعوت فرد به فرد، خدمتگزاري و حل مشکلات مردم و همکاران، بخشي از وظايف بسيجيان به شمار ميرود.
بسيجيان در بطن امور قرار گيرند
رئيس سازمان بسيج کارمندان کشور از ديگر سخنرانان دومين همايش فرماندهان بسيج ميراثفرهنگي کشور در جمع شرکتکنندگان گفت: استفاده از پتانسيل بسيج در تمام عرصههاي سياستگذاري و اجرايي سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري در اولويت خواهد بود.
«سردار ميانجي» بسيج را در تمام عرصهها کارامد دانست و با تاکيد بر اين که بسيجيان کشور در وزارتخانهها و سازمانهاي مختلف بايد در بطن امور قرار گيرند، اظهار داشت: در سازمان ميراثفرهنگي شايسته است ضمن کمک به معاونتهاي مختلف سازمان، گردشگري مذهبي، شيعهشناسي و ديگر امور مرتبط با اين حوزه در کنار فعاليتهاي گردشگري سازمان از سوي مرکز مقاومت بسيج ميراثفرهنگي پيگيري شود.
تشکيل 5 کميسيون تخصصي در همايش فرماندهان بسيج ميراثفرهنگي
مسوول روابط عمومي مرکز مقاومت بسيج سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري کشور در گفتوگو با ميراثآريا از تشکيل 5 کميسيون تخصصي شامل تحولات اداري، پدافند غيرعامل، حلقههاي صالحين، مشارکت بسيج در سازمان و جذب نيروي انساني در اين همايش خبر داد.
«محمدزاده» افزود: سلامت اداري و دينشناسي، دعوت از فرماندهان بسيج در جلسه کارشناسان راهبردي و اجرايي سازمان، آموزشهاي تخصصي منابع انساني و پدافند غيرعامل، تشکيل حلقههاي صالحين، فعال شدن شوراي تحولات اداري، برگزاري مسابقات مختلف، تعامل بسيج با معاونتهاي تخصصي سازمان و نشست فرماندهان بسيج ادارات استانها با رياست سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري کشور از مصوبات اين کميسيون است.
/117
انتهای پیام/