«محمدعلي فرخمهر» با اشاره به آغاز کلاسهاي توجيهي و آموزشي و اجراي اين طرح از هفته آينده، بيان کرد: در اين کلاسها به مدت يک ماه آموزشهاي لازم در اختيار مديران هتلها و کارشناسان بهداشت آنها قرار ميگيرد.
وي نظارت بر حسن اجراي اين طرح را با اتحاديه هتلداران و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي خواند و تصريح کرد: در طول اجراي اين طرح کليه هتلها گزارش نظارتهاي بهداشتي خود را جهت حسن انجام کار به طور ماهانه در اختيار اتحاديه هتلداران قرار ميدهند.
رئيس اتحاديه هتلداران تهران با تاکيد بر بررسي حسن انجام نظارتها و ارائه آنها به صورت فصلي به مرکز سلامت وزارت بهداشت ادامه داد: نظارتهاي بهداشتي شامل کليه بخشهاي هتل از جمله غذا و نوشابه، اقامت، تفريحي و ... است که بايد بر اساس ضوابط داراي يکسري شرايط بهداشتي باشد.
فرخمهر با اظهار اميدواري از حسن اجراي اين طرح در تهران يادآور شد: در حقيقت اين اقدام تحقق هدف «اجراي کار مردم به دست مردم » است و با توجه به شناختي که اتحاديه از شرايط هتلهاي استان دارند، ضمن صرفهجويي در وقت، انرژي و هزينههاي نظارتي، مشکلات اساسي بهداشت هتلها ريشهيابي شده و برطرف ميشوند.
120
انتهای پیام/