ايجاد رشته تراش سنگ‌هاي قيمتي و نيمه‌قيمتي در دانشگاه‌ها

«نصرت‌اله سپهر» در گفت‌وگو با ميراث آريا (chtn)، با اعلام اين مطلب افزود: تمام استان‌هاي کشور نيازمند موزه سنگ‌هاي قيمتي و نيمه‌قيمتي هستند.

وي با اشاره به اين که برگزاري همايش‌هاي مرتبط با اين رشته از صنايع‌دستي اقدامي مناسب براي تخصصي کردن روند توليد سنگ‌هاي قيمتي و نيمه‌قيمتي است، ادامه داد: جاي خالي ارزش‌ها و قابليت‌هاي اين هنر در کتاب‌هاي درسي محسوس است.

معاون صنايع‌دستي استان کرمانشاه بر لزوم حمايت جدي دولت از فعالان اين رشته از صنايع‌دستي کشور تاييد کرد و اظهار داشت: ارائه تسهيلات بدون کارمزد به کارگاه‌هاي توليدي سنگ‌هاي قيمتي و نيمه‌قيمتي در راستاي حمايت از صنعتگران اين رشته مي‌تواند در دستور کار قرار گيرد.

به گفته سپهر، عقد تفاهم‌نامه بين جواهرسازان داخلي و افراد فعال در عرصه سنگ‌هاي قيمتي و نيمه‌قيمتي با هدف استفاده بيشتر از اين نعمت خدادادي براي اشتغال جوانان بايد مورد توجه قرار گيرد.

اين مقام مسوول در اداره کل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري کرمانشاه در گفت‌وگو با ميراث آريا يادآور شد: نبايد از تاثير رسانه ملي در فرهنگ‌سازي استفاده از سنگ‌هاي قيمتي و نيمه‌قيمتي چشم‌پوشي کرد.

معاون صنايع‌دستي استان کرمانشاه در پايان خاطرنشان کرد: هنرمندان، پژوهشگران و محققان نيز براي چاپ کتاب‌هاي مرتبط با هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي نيازمند حمايت‌هاي جدي دولت هستند.
112/

انتهای پیام/

کد خبر 1390082950