توجه به کميت توليد نبايد جاي کيفيت را بگيرد

«فريبا سعيدي» هنرمند نقره‌کار در گفت‌وگو با ميراث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب افزود: در کشورمان بي‌توجهي به هنر و هنرمندان سبب شده که صنايع ماشيني در سال‌هاي اخير رشد بيشتري يابند.

وي با اشاره به اين که بي‌توجهي از ارزش کاري هنرمندان و صنعتگران صنايع‌دستي نيز کاسته است، بيان داشت: براي توليد بهتر و نوآوري در حرفه بايد انگيزه داشت و اين مسأله آن چيزي است که صنعتگران امروز به دليل مشکلات پيش رو کمتر مي‌توانند به آن بيانديشند.

اين صنعتگر صنايع‌دستي ادامه داد: نبود مکان مشخص براي خريد مواد اوليه در بسياري از استان‌هاي کشور از جمله مشکلاتي است که صنعتگران سال‌هاست با آن دست و پنجه نرم مي‌کنند.

سعيدي تهيه مواد اوليه از نقاط ديگر را صرف هزينه‌هاي اضافي براي هنرمندان دانست و گفت: در صورت فعاليت گسترده‌تر تعاوني و يا اتحاديه‌ها مي‌توان اين مواد را خيلي سريعتر و ارزان‌تر در اختيار صنعتگر قرار داد.

اين هنرمند با بيان اين که همانطور که در بعضي از استان‌ها امکان تهيه مواد اوليه وجود ندارد، براي فروش توليدات در خارج از استان‌ها با مشکلاتي روبرو هستيم، تصريح کرد: تعداد کمي از هنرمندان امکان ارسال توليداتشان را به صورت مستقيم دارند و مابقي از طريق واسطه‌ها اين کار را انجام مي‌دهند.

وي افزود: بخش مهمي از مشکلات ناشي از ناشناس بودن رشته‌هاي هنري به نبود امکانات براي ترويج اين رشته‌ها مربوط مي‌ شود که در صورت فراهم شدن اين امکان، موضوع توسط صنعتگران قابل پيگيري است.

سعيدي خاطرنشان کرد: براي جبران بسياري از هزينه‌هايي که هنرمندان قدرت پرداخت آن را ندارند دولت مي‌تواند يارانه و يا وام‌هاي کم بهره پرداخت کند.

اين صنعتگر در گفتگو با ميراث آريا به سودهاي غير قابل پرداخت وام‌هايي که به صنعتگران تعلق مي گيرد، اشاره کرد و اظهار داشت: بعد از طي مراحل دشوار دريافت اين وام‌ها، يا مدت سررسيد آن‌ها کوتاه است و يا با سود 12 تا 14 درصد امکان پرداخت آن‌ها وجود ندارد.
111/

انتهای پیام/

کد خبر 1390083032