«افسانه احساني» با بيان اين که توانمندسازي اين بانوان در راستاي ارتقاي زندگي و حفاظت از محيطزيست مورد توجه قرار گرفته، ادامه داد: در گذشته زنان به خلق محصولات بومي ميپرداختند که توجه گردشگران را به خود جلب ميکرد ولي از بازار فروش چندان خوبي برخوردار نبود.
وي اضافه کرد: محصولات توليد شده پيش از اين بيشتر در روستاهاي شيبدراز و برکهخلف کاربرد داشتند اما امروز هنرمندان اين روستا علاوه بر حفظ سنتهاي خود به خلق محصولات سنتي متنوع و کاربردي روي آوردهاند.
مدير پروژه هنر براي محيطزيست با اشاره به اين که 2روستاي مذکور در استان هرمزگان قرار دارند، يادآور شد: حضور بانوان اين روستاها در نمايشگاههاي متعدد، زمينهساز معرفي هرچه بيشتر توليدات صنايعدستي روستاهاي شيبدراز و برکهخلف شده است.
به گفته احساني، هنرمندان پيشنهادات و انتقادات راهنمايان گردشگري را مورد توجه قرار دادند و اکنون با ايجاد تنوع بيشتر در محصولات خود، به جذب گردشگر در اين روستاها کمک کردهاند.
وي با تاکيد بر اين که اميد است هنرمندان به تدريج بتوانند به استقلال مادي برسند، افزود: تبليغات از طريق رسانه کمکهاي بسياري به صنعتگران کرده است.
به گزارش ميراث آريا، گلابتون دوزي، سوزندوزي و صدف لبسياه برخي از هنرهاي سنتي رايج در ميان زنان روستاهاي شيبدراز و برکهخلف به شمار ميآيند.
112/
انتهای پیام/