کالاهاي قاچاق صنايع‌دستي غيربهداشتي هستند

«احمد بالان» در گفت‌وگو با خبرنگار ميراث آريا (chtn)، افزود: کالاهاي صنايع‌دستي قاچاق که از کشورهايي چون چين، هند و پاکستان با قيمتي نازل به فروش مي‌رسند، بهداشتي نيستند.

وي با اشاره به اين که مواد به کار رفته در توليد اين کالاها اغلب ترکيبات شيميايي دارند، اظهار داشت:‌ اين ترکيبات شيميايي در کالاهايي که قابليت کاربردي دارند ممکن است سلامت افراد را به خطر بياندازد.

مديرکل امور بازرگاني اين معاونت تصريح کرد: همچنين در توليداتي چون مينا و يا خاتم، شاهد فرسايش زودهنگام محصولات هستيم.

بالان ادامه داد:‌ در توليدات سنگ قاچاق نيز که با بدن افراد تماس مستقيم دارد احتمال بروز بيماري‌هاي مختلف بسيار وجود دارد.

اين مقام مسوول بيان داشت: اين در حالي است که توليدات ايران مراحل مختلف توليد را طبق آخرين استانداردها مي‌گذرانند و هيچ آسيبي را متوجه خريداران نخواهند کرد.

وي با اشاره به اين که ورود کالاهاي قاچاق تنها متوجه بخش صنايع‌دستي نيست، اظهار داشت: متأسفانه کالاهايي که از کشور چين به شيوه‌هاي مختلف وارد ايران مي‌شوند، بازار کشور را به شدت تحت‌الشعاع قرار داده‌اند.

مديرکل امور بازرگاني معاونت صنايع‌دستي اضافه کرد: ورود کالاهاي قاچاق به بازار صنايع‌دستي مشکلاتي چون بيکاري، مهاجرت روستاييان به شهر‌ها، حاشيه‌نشيني شهر‌ها و فراموشي رشته‌هاي صنايع‌دستي کشور را به همراه دارد.

بالان با بيان اين که نمايندگان بازرگاني کشور چين بازاريابي و بازارشناسي صحيحي را از بازار هدف ايران انجام داده‌اند، به ميراث آريا گفت: اين بازاريابي زمينه‌ساز ورود توليدات ارزان‌تر از محصولات ايراني به کشور شده که متأسفانه با استقبال اقشار مختلف نيز روبرو شده است.
111/

انتهای پیام/

کد خبر 1390090218