«کوروش روستا» افزود: اشتغالزايي يکي از مسائل فرآروي هر جامعه است و از آنجا که بيکاري معضلات عظيم اقتصادي و اجتماعي به همراه دارد، توجه به رفع اين مشکل در رأس برنامههاي اقتصادي دولتها قرار دارد.
وي تصريح کرد: براي ايجاد اشتغال پايدار لازم است پتانسيلها و قابليتهاي موجود شناسايي شده و اطلاعات لازم در هر زمينه گردآوري شود.
دبير علمي اين همايش بيان داشت: مطالعات و تجربيات گذشته نشان داده که توسعه و سرمايهگذاري روي صنايعدستي همواره به عنوان يکي از راههاي ارزان و مناسب براي اشتغالزايي مطرح است.
روستا با اشاره به اين که ايجاد اشتغال در مناطق مختلف نيز بايد با توجه به مزيتها و ظرفيتهاي موجود در هر منطقه صورت گيرد، اظهار داشت: بنابرين هزينه اشتغالزايي در هر ناحيه متفاوت خواهد بود.
وي افزود: صنايعدستي به عنوان هنر صنعتي اصيل و بومي با جنبههاي کاربردي مختلف از لحاظ هنري، اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي و داراي نقش بسيار مهم و ارزشمندي در صنعت و فرهنگ يک جامعه است.
در ادامه آيين اختتاميه اين همايش «اميرحسين بيگي» با مقاله توسعه کارآفريني در صنايعدستي گيوه از طريق مستندسازي ويژگيها، «سقايي» با مقاله سطحبندي قابليتهاي اشتغال صنايعدستي در ارتباط با الگوهاي صنايع گردشگري و «سيد حبيب مرتضوي» با مقاله اقتصادي کردن فعاليتهاي صنايعدستي با تمرکز بر مديريت بازار به عنوان سه مقاله برتر اين همايش انتخاب و تجليل شدند.
به گزارش ميراث آريا در بخش پوستر همايش نيز حميد دوستي با پوستر کارآفريني در صنايعدستي گامي مؤثر در راستاي اشتغالزايي به عنوان پوستر برتر همايش مورد تقدير قرار گرفت.
111/
انتهای پیام/