وي ضمن تشريح تهيه طرح محتوايي موزه مدرسه افزود: مشخص کردن فضايي که از ارزش تاريخي برخوردار باشد يکي از عوامل ضروري در ايجاد موزه مدرسه است، استفاده از نظر مشاوران، انجام عملياتهاي مرمتي و اقدامات لازم در بناي در نظر گرفته شده بر اساس طرح مشاور و در نهايت تجهيز اين مدارس در تشکيل موزه مدرسه موثر خواهد بود.که هزينه پيشبيني شده براي هر موزه مدرسه مبلغي بالغ بر 6 تا 7 ميليارد ريال است.
پيرفرشي با اشاره به اينکه براي ايجاد هر موزه مدرسه مبلغي بالغ بر 6 تا 7 ميليارد ريال هزينه مورد نياز است،تصريح کرد: وجود حداقل 300 متر بنا، 6 تا 7 بناي مستقل، سالن مديا، کارگاههاي آموزشي، فضاهاي نمايشگاهي و ... از جمله مشخصههايي است که بناها بايد براي تبديل شدن به موزه مدرسه دارا باشند.
طي اين نشست مسوولين موزههاي شهرهاي کشور از جمله آذربايجان شرقي، گيلان، همدان، قم، خوزستان، کهکيلويه و بوير احمد و ... طرح هاي پيشنهادي خود را ارائه داده و فعاليتهاي خود را در اين زمينه شرح دادند.
مسوول امور موزههاي گيلان با معرفي مدرسه بهشتي (شاپور سابق، مدرسه فروغ رشت، مدرسه مهدخت بندرانزلي و مدرسه مرحبا در آستارا، دو بنا از عمارتهاي ياد شده (مدرسه بهشتي و مرحبا) را آماده بهرهبرداري اعلام کرد و گفت: شهرستانهايي مانند انزلي و آستارا فاقد موزه هستند و اجراي اين طرح ميتواند کمک قابل توجهي براي توسعه فعاليتهاي اين شهرها در امور موزهاي باشد.
همچنين در اين نشست «جليلي» مسوول امور موزههاي همدان، بناي مدرسه ابنسينا، شريعتي و مدرسه امام را در سطح استان همدان واجد شرايط براي اجراي طرح موزهمدرسه دانست.
مسوول امور موزههاي آذربايجان شرقي نيز با معرفي دبيرستان فردوسي براي اجراي اين طرح خاطر نشان کرد: در صورتي که تفاهمنامهاي ميان سازمان امور موزهها و آموزش و پرورش شکل گيرد اين طرح در اين مدرسه به مرحله اجرا ميرسد.
«عبدالرضا محتشميپور» (مجري طرح محتوايي موزهمدرسه)، موزه را يک فضاي آموزشي اختياري معرفي کرد و افزود: در اين رويکرد در صدديم آموزش را از حالت جبر خارج کرده و انتقال مطالب را به ماکزيمم برسانيم.
/110
انتهای پیام/